Cele mai bune 5 alternative de ceasuri inteligente la Apple Watch

Cele mai bune 5 alternative de ceasuri inteligente la Apple Watch

Un ceas inteligent este un computer conceput pentru a fi purtat; sub forma unui ceas de mână. Ceasurile inteligente sunt în prezent foarte avansate, oferind funcționalități avansate precum monitorizarea ritmului cardiac, GPS, funcționalitate de apel, Bluetooth, playere media portabile, termometre, altimetre, barometre, busole, accelerometre, pedometre, camere digitale și altele. Această serie de funcționalități apropie ceasul inteligent de un smartphone în fiecare zi.

Ceasurile inteligente servesc și ca trackere de fitness care măsoară activitatea pe care o face o persoană într-un anumit timp. Unele ceasuri inteligente merg mai departe pentru a încărca astfel de date în stocarea online unde datele sunt analizate și rezultatele puse la dispoziția utilizatorului.

Ceasul inteligent de la Apple

Apple a lansat primul său smartwatch în septembrie 2014, iar de atunci s-a îmbunătățit pentru a deveni unul dintre cei mai importanți furnizori de ceasuri inteligente, datorită resurselor sale superbe, cotei de piață și tehnologiei sale. Apple Watch Series 5 este cel mai recent din seria Apple Watch și vine cu un afișaj permanent, busolă încorporată, senzor electric de ritm cardiac încorporat pentru efectuarea EKG-urilor din mers și toate funcționalitățile seria lor anterioară. Este un ceas de 40 mm cu LTE (Long Time Evolution), autonomie a bateriei de 18 ore, Cycle tracking și App Store. Ceasul inteligent este rezistent la apă și are o opțiune de plată mobilă (Apple Pay) pentru plăți fără întreruperi în Apple Store.

Alte ceasuri inteligente, pentru a economisi bateria, se trezesc doar când ceasul inteligent este fie ridicat, fie atins. Ecranul mereu activ al Apple Watch Series 5 oferă o experiență diferită de utilizator, mai ales în timpul antrenamentelor. Veți putea spune ora ori de câte ori vă uitați la ceas; cu ceasul care se adaptează automat la mediul înconjurător cu ajutorul unui senzor de lumină ambientală.

În ciuda caracteristicilor remarcabile ale Apple Smartwatch, acesta este conceput pentru utilizatorii Apple. Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji dacă nu sunteți un utilizator sau un entuziast Apple. Alte ceasuri inteligente oferă aceleași funcționalități ca și Apple Watch. Citiți mai departe pentru a afla primii cinci concurenți la Apple Watch.

1. Samsung Galaxy Watch Active 2

Cel mai mare concurent pentru Apple Watch este Samsung Galaxy Watch Active 2. Samsung Galaxy Watch este compatibil cu Android și iOS. De asemenea, vine în dimensiuni de 40 mm sau 44 mm, cu o durată de viață a bateriei (evaluată) de 24 – 60 de ore. Durata de viață a bateriei este de peste trei ori mai mare decât cea a Apple Watch Series 5. Are GPS cu monitor pentru ritm cardiac și este rezistent la apă. Este un smartwatch LTE cu opțiunea de plată (Samsung Pay). Galaxy Watch Active 2 se bazează pe sistemul de operare Tizen de la Samsung și se mândrește cu alte funcții, cum ar fi stocarea offline Spotify și alte funcții de sănătate. Samsung așteaptă în prezent aprobarea FDA pentru a emite o actualizare de software care va activa funcția EKG pe Galaxy Watch, cum ar fi Apple Watch Series 5.

2. Fitbit Versa 2

Fitbit Versa 2 este un alt smartwatch care va concura cu seria Apple Watch. Este un smartwatch elegant de 39 mm conceput pentru a vă oferi o urmărire îmbunătățită a somnului cu noua sa funcție care permite monitorizarea nivelurilor de saturație a oxigenului din sânge. Este cel mai bun ceas inteligent pentru urmărirea somnului. Are o durată de viață a bateriei de 4 zile și este compatibil cu Android și iOS. Fitbit Versa 2 are o aplicație Alexa încorporată și o aplicație Spotify care vă permite să vă controlați muzica de pe ceas, deși nu puteți descărca melodii Spotify pentru a le asculta offline. Nu vine cu GPS la bord, prin urmare, serviciile GPS pot fi accesate numai pe dispozitiv în timp ce acesta este conectat la un smartphone.

3. TicWatch Pro

Ticwatch Pro este un concurent puternic al Apple Watch, numit ceasul inteligent cu două ecrane. Există două straturi de afișaje, unul deasupra celuilalt. Când bateria este descărcată, ecranul LCD transparent superior este utilizat pentru a afișa ora, ritmul cardiac și multe altele. Sub afișajul superior se află un afișaj OLED color, care vă oferă toate beneficiile smartwatch-urilor. Modul de putere redusă poate dura 30 de zile. Este compatibil cu Android și iOS și vine cu stocare la bord de 4 GB.

4. Fossil Gen 5

Fossil Gen 5 este un smartwatch high-end care vine cu 8 GB de stocare. Dispune de Google Pay pentru plățile dvs. oriunde este acceptată plata mobilă. Utilizează sistemul de operare Wear de la Google și, prin urmare, este încărcat cu Google Assistant, Google Fit și Tiles. Este compatibil cu Android și iOS, cu o autonomie a bateriei de 18 ore sau mai mult.

5. Garmin Vivoactive 4

Garmin Vivoactive 4 este cel mai bun pentru fitness. Vine cu un monitor de energie pentru a vă urmări cât de multă energie aveți în timpul zilei pentru a găsi cele mai bune momente pentru activități și relaxare. Oferă toate funcționalitățile smartwatch-urilor. Puteți folosi gratuit antrenorul personal de alergare Garmin pentru 5k, 10k sau semimaraton. Ceasul este rezistent la apă și are și soluția de plată (Garmin Pay)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.