Cele mai bune alternative GarageBand pentru Windows

Cele mai bune alternative GarageBand pentru Windows

Schimbarea sistemului de operare este o aventură interesantă, asemănătoare cu mutarea într-o casă nouă. Când vă mutați dintr-un spațiu în altul, va exista întotdeauna un da și să primiți, dar ce se întâmplă când noua dvs. casă lipsește spațiu pentru GargeBand? Nu vă faceți griji. Iată câteva alternative Windows DAW pentru orice nivel de utilizator GargeBand.

Îndrăzneală – Liber

Dacă utilizați GarageBand în primul rând pentru editarea de clipuri rapide și înregistrarea simplă de lucru vocal, atunci Audacity este DAW-ul pentru dvs. Audacity este unul dintre cele mai vechi DAW-uri gratuite de acolo și este încă relevant datorită faptului că este complet simplu și simplu. Deoarece Audacity este gratuit, îi lipsesc funcții mai avansate și nu este cel mai bun pentru producția bazată pe buclă. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie doar să înregistrați și să editați rapid audio pentru podcasturi, atunci aceasta este cea mai bună soluție gratuită.

FL Studio – 99 USD-299 USD

FlStudio

Cu funcții excelente, cum ar fi intrare midi, automatizare rapidă și un stil vizual excelent, FL Studio este DAW-ul perfect pentru utilizatorul avansat GarageBand. FL Studio este adesea văzut ca „primul DAW al fiecărui producător”, deoarece are o accesibilitate foarte „street fighter/arcade” la natura sa, ceea ce înseamnă că oricine poate înțelege rapid mecanica de bază, dar este, de asemenea, suficient de profund pentru a necesita sute de ore pentru a o stăpâni pe deplin. Funcțiile de rulare a pianului și a secvențătorului pași încorporate în FL Studio transformă procesul tradițional de înregistrare a instrumentației într-o experiență vizuală. Acest lucru este grozav pentru persoanele care nu știu să citească muzică sau să cânte la instrumente, dar care doresc să poată produce pe baza indicațiilor vizuale.

Rețineți că pachetul de bază la prețul de 99 de dolari nu include o funcție de înregistrare audio. Cu toate acestea, pachetele mai scumpe includ înregistrarea audio și un număr mare de plugin-uri suplimentare. Un ultim beneficiu al FL Studio este că prețul de achiziție include upgrade-uri gratuite pentru totdeauna!

Maschine – 599 USD

Maschine

Ultima opțiune de aici este pentru utilizatorul GarageBand care preferă înregistrarea live și intrarea midi, putând folosi același sistem pentru a performa. The Machine de la Native Instruments a schimbat jocul când a apărut inițial, deoarece a combinat perfect hardware-ul și software-ul pentru a crea o nouă modalitate de a face muzică. Deși aceasta este cea mai scumpă opțiune, sunetele și buclele incluse merită doar prețul. De asemenea, deoarece acesta este un produs Native Instruments, funcționează cu toate celelalte produse hardware și software legendare ale acestora.

Rețineți că acesta este un sistem de producție bazat pe groove, așa că este cu siguranță recomandat ca utilizatorul să se simtă confortabil cântând la tastatură sau la tobe. Adevărata magie a Maschine este capacitatea de a produce și de a performa fără a fi nevoie să vă uitați deloc la ecranul computerului. Cu cea mai abruptă curbă preț/învățare dintre toate DAW menționate, Maschine cu siguranță nu este pentru toată lumea, dar veți ști dacă este pentru dvs. prima dată când utilizați unul.

Menționare onorabilă

Aceste opțiuni s-ar putea, de asemenea, să se potrivească nevoilor dvs.:

Deci asta e lista. Trei alternative GarageBand pentru trei utilizatori GarageBand diferiți și câteva mențiuni de onoare. Deși există multe opțiuni care se încadrează între aceste trei opțiuni, acestea sunt opțiunile clare pentru începători, intermediari și avansati atunci când doriți să treceți la Windows, dar vă place să faceți audio.

Deci aveți aplicații pe care le preferați? Distribuiți-le în secțiunea de comentarii.

Notă: Autorul nu are niciun câștig financiar din recomandarea niciunuia dintre aceste pachete software.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.