Cele mai bune alternative Lightroom

Cele mai bune alternative Lightroom

Adobe Lightroom este o aplicație foarte populară de gestionare a fotografiilor. Una dintre caracteristicile cheie este că integrează gestionarea fotografiilor cu funcționalitatea de procesare a imaginii. Dar Lightroom nu este preferatul tuturor. Unii ar putea crede că prețul este puțin ridicat sau nu le place modelul de abonament – alții pot descoperi că îi lipsesc caracteristicile cheie pe care le doresc. Deci, pentru cei dintre voi care caută altceva. iată o listă de alternative excelente pentru Lightroom.

Capture One Pro 20

Capture One Pro 20, disponibil Aici, este axat pe randarea high-end și vine cu un procesor de imagine de foarte înaltă calitate. Alte caracteristici importante includ o funcție integrată de gestionare a activelor și funcții utile pentru fluxul de lucru, cum ar fi tastele rapide personalizabile.

Capture One este destul de scump, mai mult decât Lightroom, începând de la 220 EUR (aproximativ 240 USD) pentru un abonament anual sau 349 EUR (aproximativ 380 USD) pentru o licență pe viață. Rețineți că licența pe viață va avea nevoie de upgrade plătite la cele mai noi versiuni. Edițiile mai ieftine sunt disponibile numai pentru utilizatorii care folosesc camere Fujifilm sau Sony.

Este disponibilă o perioadă de încercare gratuită de 30 de zile, care nu necesită un card de credit. Deci, încercați dacă prețul vă face să ezitați, puteți decide că merită.

Skylum Luminar 4

Skylum Luminar 4, disponibil Aici, are o serie de instrumente de manipulare a imaginilor bazate pe AI, cum ar fi instrumentele „AI Augmented Sky”, „AI Sky Replacement” și „AI Skin Enhancer”. Manipularea și îmbunătățirea simplificată a imaginii este un obiectiv cheie al Luminar.

Luminar oferă doar opțiuni de cumpărare unică, începând de la 114 EUR (aproximativ 124 USD), care include un set de 25 de ceruri care pot fi utilizate cu instrumentul AI Sky Replacement. O singură achiziție vine cu două licențe, astfel încât un utilizator poate instala aplicația pe două dispozitive simultan.

O versiune de probă gratuită este disponibilă dacă doriți să testați Luminar înainte de a-l cumpăra.

Corel AfterShot Pro 3

Corel Aftershot Pro 3, disponibil Aici, se prezintă ca de până la patru ori mai rapid decât Lightroom în scanarea imaginilor RAW, importul de imagini în catalog și procesarea în lot a imaginilor RAW în format Jpeg. Comparația caracteristicilor Aftershot cu Lightroom arată că acestea au o ofertă foarte similară, cu doar câteva funcții suplimentare și lipsă de ambele părți.

Performanța și prețul sunt punctele cheie ale Aftershot. O licență este disponibilă pentru o taxă unică de 79,99 USD. Este disponibilă o probă gratuită de 30 de zile.

Zoner Photo Studio X

Zoner Photo Studio X, disponibil Aici, are un set de funcții larg și în creștere care acoperă editarea și manipularea fotografiilor, funcțiile de organizare și management și publicarea de imagini. Comparația funcțiilor Photo Studio X cu versiunile majore anterioare arată că Zoner a depus eforturi serioase de dezvoltare în funcții și continuă să adauge mai multe.

O licență anuală sau lunară costă 49 ​​USD și, respectiv, 4,99 USD, ceea ce face ca aceasta să fie cea mai ieftină opțiune pe termen scurt. Este disponibilă o probă gratuită de 30 de zile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.