Cele mai bune aplicații mobile „Walkie-Talkie”.

Cele mai bune aplicații mobile „Walkie-Talkie”.

Deși telefoanele sunt deja dotate cu funcționalitate de comunicare încorporată, ar putea exista cazuri în care nu puteți doar să efectuați un apel telefonic sau să trimiteți cuiva un mesaj text în mod normal. Indiferent dacă ți-ai maximizat alocațiile pentru minute și text sau pur și simplu nu ai încredere în WhatsApp deținut de Facebook, există o aplicație pentru asta! De fapt, sunt o mulțime. Aplicațiile de comunicare sau aplicațiile walkie talkie sunt alegerea ideală atât pentru cuplurile care doresc doar să se joace spion prin casă, cât și pentru persoanele care doresc să discute fără a fi nevoie să-și folosească numărul de telefon real și minutele. Mai jos sunt câteva dintre cele mai bune aplicații de walkie talkie pe care le puteți găsi.

Zello – Gratuit – Peste 50 de milioane de descărcări

Zello este o aplicație de comunicare impresionantă. Caracteristica sa principală, funcționalitatea walkie talkie push to talk, are sunet de înaltă calitate și, deși necesită o conexiune WiFi sau de date mobile, poate funcționa chiar și într-o rețea 2G. Sunt disponibile canale de voce publice și private care permit mii de utilizatori simultan, mesajele sunt salvate într-un istoric vocal și notificările pot fi trimise pe dispozitiv atunci când aveți un mesaj nou.

Interfon (Infinite iNtercom) – Gratuit (Android), 2 USD (iOS) – 1M+ Descărcări

Interfonul este o aplicație walkie-talkie simplă, fără ornamente. Nu folosește deloc date mobile, trebuie doar să fii în raza de acțiune Bluetooth sau pe aceeași rețea wifi pentru ca acesta să funcționeze. Niciodată nu trebuie să vă înscrieți sau să vă înregistrați numărul de telefon pentru a-l folosi, ceea ce îl face grozav pentru persoanele cărora nu le place să-și dea informațiile personale. Interfonul funcționează pe mai multe platforme, permițând apeluri vocale de grup fără date către oricine din aceeași rețea WiFi.

Voxer – Gratuit – 10M+ Descărcări

Voxer include o gamă largă de opțiuni care permit conversații vocale, text și video. Mesajele vocale sunt salvate și pot fi redate, puteți chiar să creați mesaje offline pentru a le trimite când aveți din nou o conexiune la internet. O caracteristică cheie a acestei aplicații este că mesajele de chat private sunt trimise cu criptare end-to-end prin protocolul de semnal respectat, astfel încât să puteți fi sigur că nimeni nu vă ascultă mesajele private.

HeyTell – Gratuit – 10M+ Descărcări

HeyTell este o opțiune gratuită excelentă care acceptă Android, iOS și chiar Windows Phone (pentru acel singur prieten). Nu trebuie să-ți creezi un cont, oricine are datele tale de contact de pe Facebook, e-mail sau contacte telefonice pot fi importate. HeyTell ține cont de confidențialitate, puteți alege un mod de confidențialitate scăzut, astfel încât oricare dintre contactele dvs. să vă poată trimite mesaje, dar puteți selecta și confidențialitate ridicată, ceea ce înseamnă că nimeni nu vă poate contacta înainte de a accepta o invitație, o caracteristică utilă pentru cei cu sute sau mii. a prietenilor de pe Facebook. Sunt disponibile micro-tranzacții la prețuri rezonabile care deblochează funcții suplimentare, cum ar fi un schimbător de voce și emoji.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.