Cele mai bune exemple de utilizare a emoji-urilor în Messenger

Cele mai bune exemple de utilizare a emoji-urilor în Messenger

Emoji-urile au devenit o limbă complet nouă, iar traducerea poate fi dificil de urmărit. Semnificațiile și utilizările lor se schimbă și evoluează cu fiecare generație. De fapt, este sigur să presupunem în acest moment că majoritatea emoji-urilor populare au o a doua semnificație.

Cele mai recente îmbunătățiri ale Facebook ale designului și experienței utilizatorului au inclus unele actualizări ale emoji-urilor pe care le oferă prin aplicația lor Messenger. Imaginile sunt mult mai clare și mult mai detaliate. Ele exprimă mult mai multă emoție decât reprezentările originale. Cu cât emoji-ul este mai detaliat, cu atât te poți distra mai mult când îl trimiți într-un mesaj.

Pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți jocul de mesagerie, iată cele mai bune utilizări de emoji pe care trebuie să le cunoașteți pentru a avea o conversație grozavă în Facebook Messenger.

Emojiul strigătului care râde

Dacă doriți să răspundeți la ceva cu adevărat hilar, încercați emoji-ul Laughing Cry. Îți spune prietenilor tăi că ai chicotit bun – poate suficient pentru a lacrima.

Este chiar în punctul dulce dintre un zâmbet și acel emoji care pare să moară de râs. Acesta ar putea fi puțin exagerat pentru unele glume, așa că acest emoji vă lasă încă loc să râzi și mai tare.

Cele mai bune exemple de utilizare a emoji-urilor în Messenger

Emojiul din palme

Avertisment – ​​acest emoji poate veni cu multă sarcină! Mulți utilizatori nevinovați de mesagerie ar putea scoate acest lucru pentru o rundă clasică de aplauze. Dar are câteva utilizări mai bune – și mai amuzante. Puteți trimite acest emoji o singură dată pentru a sugera o apăsare lentă clasică. Sau și mai bine, îl puteți folosi între cuvinte pentru a accentua într-o revenire plină de spirit.

Cele mai bune exemple de utilizare a emoji-urilor în Messenger

Emoji de geniu

Dacă acest emoji iese sau nu sarcastic, totul depinde de propriul nivel de conștientizare de sine. Unii utilizatori ar putea trimite acest lucru într-un mesaj după ce au trimis un comentariu despre care consideră că arată inteligența lor adăugată.

Cu toate acestea, este mult mai hilar când este folosit în mod ironic după ce ai spus ceva ce regreti imediat. Monoclul doar luminează cât de ciudat te simți.

Cele mai bune exemple de utilizare a emoji-urilor în Messenger

Emojiul mâinilor de laudă

Aleluia! Aceste mâini de laudă sunt perfecte pentru a adăuga accent și mult sprijin. Sunt perfecte pentru a fi folosite atunci când cineva vorbește limba ta sau își face ecou aceleași gânduri. Aceste mâini au un impact suplimentar atunci când sunt combinate cu un simplu „Predică-l!”

Cele mai bune exemple de utilizare a emoji-urilor în Messenger

Emojiul dramatic suspin

Dacă ai perfecționat „Drama Sob” în viața reală, acest emoji este modalitatea perfectă de a o arăta. Unii utilizatori Facebook trimit acest emoji cu plâns intens ca răspuns la situații grave și la știri cu adevărat triste. Dar nu trebuie să se oprească aici.

Și asta face acest emoji atât de distractiv. Îl poți folosi pentru a reprezenta orice, de la un furie până la un strigăt emoțional complet. Uită-te la fața aceea – nu crezi că este puțin exagerat?

Concluzie

Acum ești înarmat cu câteva utilizări noi pentru emoji-urile tale. Îți poți impresiona prietenii mesageri cu noile tale abilități de conversație. Nu uitați că ironia și sarcasmul nu sunt întotdeauna traduse bine, așa că folosiți prudență și judecată bună. Dar acum, când vrei ca oamenii să-ți simtă întreaga gamă de emoții, poți lăsa emoji-urile să vorbească în locul tău!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.