Cele mai bune personalizări Tasker versiunea 5

Cele mai bune personalizări Tasker versiunea 5

Tasker a evoluat recent pentru a deveni una dintre cele mai utile și inovatoare aplicații pentru Android. Acesta permite utilizatorului să efectueze diverse funcții personalizabile pe un dispozitiv. Poate dura ceva timp pentru a te obișnui cu modificările care sunt implementate, dar permite mai mult control și timp economisit cu comenzile rapide pe termen lung. Există o serie de pluginuri disponibile, iar aplicația are noi funcții și capabilități cu fiecare actualizare. Aplicația este disponibilă pentru aproximativ 2,99 USD în magazinul Google Play și nu sunt necesare reclame sau achiziții în aplicație. Dacă nu sunteți familiarizat cu modul de manevrare în aplicația Tasker, este posibil să vi se solicite să căutați tutoriale mai aprofundate pentru începători pentru a implementa anumite funcții.

Caracteristici de confidențialitate

În cadrul recentei actualizări Tasker 5.9.3, caracteristica „Nu deranja” permite utilizatorului să modifice în mod dinamic setările tradiționale Nu deranjați din pagina Setări. Cu această nouă funcție, puteți filtra apelurile telefonice de la anumiți utilizatori. Acest lucru le permite utilizatorilor să mențină un nivel mai ridicat de confidențialitate fără a fi nevoie să blocheze pe nimeni. O altă caracteristică care este utilă în ceea ce privește confidențialitatea este posibilitatea de a activa/dezactiva camera la nivelul întregului sistem. Se vorbește mult în știrile recente despre aplicațiile care obțin acces la camera ta și te lasă vulnerabil la oamenii care te spionează fără știrea ta explicită. Acest lucru este valabil și în cazul hackerilor. Unii oameni au ajuns chiar atât de departe încât au pus o bucată de bandă peste camerele lor. Cu această abilitate în Tasker, vă puteți dezactiva camera dintre toate aplicațiile dvs. și puteți fi încrezător știind că un străin nu vă privește.

Ajustare audio

Caracteristicile de ajustare a volumului permit dispozitivului unui utilizator să ajusteze automat volumul în anumite locații. De exemplu, dacă doriți să reduceți volumul de fiecare dată când intri în birou într-o anumită măsură, acest lucru se poate face automat cu Tasker. Factorii care sunt determinați de aceasta includ locația dvs., aplicația în care vă aflați, rețeaua WiFi și mesajele primite. De asemenea, puteți regla volumul anumitor aplicații.

Schimbări pentru eficiență

Noua caracteristică Logcat Entry vă permite să automatizați anumite sarcini pe dispozitiv. Acest înregistrator de evenimente permite utilizatorului să declanșeze anumite evenimente cu acțiuni diferite. Puteți declanșa dispozitivul cu acțiuni, inclusiv fiecare amprentă utilizată pentru a vă debloca telefonul, ținând apăsată o aplicație mai mult de o secundă sau apăsând amânarea alarmei. Aceste acțiuni determină diferite acțiuni personalizabile. Fiecare deget este identificat cu un număr, așa că puteți seta fiecare deget să declanșeze anumite acțiuni în Tasker. De exemplu, puteți înregistra degetul mijlociu pentru a deschide automat camera când vă deblocați telefonul cu acesta. Posibilitățile și variantele acestei caracteristici sunt nesfârșite.

Precizia locației

Funcția Obține locație v2 vă permite să identificați exact unde vă aflați în intervalul de timp de aproximativ două secunde. Înainte, acest proces putea dura până la un minut întreg. Vi se oferă o adresă URL care afișează locația dvs. exactă pe Google Maps, oferindu-vă acces deplin la Fused Location. Sunt incluse și alte variabile mai avansate, cum ar fi furnizarea de precizie a distanței în metri a locației dorite sau alte proprietăți, inclusiv limitele de viteză de vizualizare în zona locației dvs.

Comenzi vocale

Puteți folosi Tasker pentru a vă face telefonul practic mâinile libere cu AutoVoice. Există două metode frecvent utilizate pentru a utiliza această caracteristică. Puteți fie să utilizați AutoVoice Recognize, fie să extrageți comenzi din Google Now. Indiferent, permite telefonului dvs. să primească comenzi în orice moment cu comenzile fără atingere. Odată ce se obține un semnal vocal, aplicația AutoVoice Tasker va interpreta mesajul și va efectua sarcina.

Deși este nevoie de ceva timp și cercetare pentru a optimiza aceste funcții, există tutoriale pentru începători care includ videoclipuri pas cu pas pentru a le realiza. Această listă este doar o fracțiune din ceea ce oferă Tasker utilizatorilor săi în ceea ce privește personalizarea și performanța, continuând să se extindă cu fiecare actualizare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.