Cele mai bune protecție de securitate pentru părinți cu iPhone

Cele mai bune protecție de securitate pentru părinți cu iPhone

Internetul poate fi un loc înfricoșător și periculos pentru un copil cu acces la un iPhone. Din fericire, există o serie de instrumente pe care părinții le pot folosi pentru a-și proteja copiii de anumite amenințări și pericole online. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți acces deplin la dispozitivul copilului pentru a activa limitările.

Setarea unui cod de acces

În general, prima acțiune pentru securizarea iPhone-ului copilului dvs. ar fi să creați o parolă pentru dispozitiv. Ar trebui să alegeți o parolă pe care atât dvs., cât și copilul dvs. vă puteți aminti cu ușurință și care nu este ușor de ghicit pentru oricine. Odată ce acest lucru este finalizat, puteți începe să setați restricții accesând Setări > Timp ecran. Selectați „Acesta este al copilului meu [device]”și configurați un cod de acces Screen Time. Rețineți că aceasta ar trebui să fie diferită de parola de conectare din pasul anterior. Nu împărtășiți acest cod copilului dvs. pentru a vă asigura că numai dvs. puteți ocoli restricțiile pe care le-ați configurat. Odată ce parola este confirmată, vi se va cere să introduceți ID-ul Apple și parola, care pot fi folosite pentru a vă reseta parola dacă este uitată.

Restricționarea conținutului

Una dintre cele mai mari preocupări pentru părinți este expunerea la conținut explicit. Din fericire, puteți seta limitări pentru acest tip de conținut și evaluări de conținut accesând Setări > Timp de utilizare > Restricții de conținut și confidențialitate > Restricții de conținut. Puteți restricționa muzica, podcasturile și știrile care conțin material explicit. De asemenea, puteți restricționa filme, emisiuni TV, cărți și aplicații care au anumite evaluări.

Puteți crea restricții în ceea ce privește conținutul web accesând Setări > Timp ecran > Restricții de conținut și confidențialitate, apoi selectați Restricții de conținut, atunci Conținut web. În funcție de nivelul dorit de limitări, alegeți fie „Limita site-uri web pentru adulți”, fie „Numai site-uri web permise”. Sub aceste opțiuni, puteți, de asemenea, să permiteți sau să restricționați anumite site-uri web introducându-le.

Prevenirea achizițiilor

Dacă ești îngrijorat că copilul tău face achiziții neautorizate, accesează Setări > Timp de utilizare > Restricții de conținut și confidențialitate, apoi selectați Achiziții din iTunes și App Store. În acest fel, poți fi sigur că copilul tău nu face achiziții scumpe în aplicație, iTunes sau App Store. Există, de asemenea, opțiuni pentru a preveni instalarea sau ștergerea aplicației în acest meniu. Acest lucru este util în special dacă aveți alte aplicații terță parte pentru monitorizarea parentală pe care doriți să le împiedicați să fie șterse.

Controlul aplicațiilor

De asemenea, puteți ascunde anumite aplicații preinstalate accesând Setări > Timp de utilizare > Restricții de conținut și confidențialitate, Selectați Aplicații permise. Aici puteți selecta toate aplicațiile pe care doriți să le permiteți. Dacă doriți să restricționați o aplicație în acest fel, nu o veți șterge. Aplicația va fi doar ascunsă și nu va apărea pe ecranul de pornire până când nu o activați din nou în acest meniu.

Pentru a împiedica aplicațiile să obțină acces la anumite informații sau materiale de pe telefonul copilului dvs., accesați Setări > Timp de utilizare > Restricții de conținut și confidențialitate, apoi selectați Confidențialitate. Puteți împiedica aplicațiile să acceseze lucruri precum Contacte, Calendar, fotografii sau videoclipuri, Mementouri, microfon, biblioteca muzicală și multe altele. O caracteristică majoră din această listă include serviciile de localizare. Puteți bloca capacitatea aplicațiilor de a vă urmări sau de a accesa locația. Îți poți restricționa și mai mult copilul să-și partajeze locația în Mesaje sau Găsește-mi prietenii.

Dacă opțiunile standard de restricție din Setări nu sunt suficiente, puteți instala și aplicații care permit o monitorizare parentală mai avansată. Rețineți că unele aplicații costă bani. Câteva exemple de aplicații de top din acest gen includ Mobicip și Boomerang. Cu numeroase capacități de protecție a securității, puteți monitoriza mai mult și vă puteți îngrijora mai puțin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.