Cele mai bune site-uri de social media pentru a genera trafic în 2020

Cele mai bune site-uri de social media pentru a genera trafic în 2020

Tehnologia ne-a ajutat nu numai să trăim o viață de zi cu zi mai ușoară, ci și să ne conectăm. Din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume au folosit platformele sociale ca mijloc pentru a intra în contact unul cu celălalt. Numărul continuă să crească, așa cum peste 2,5 miliarde de oameni s-au înscris pentru orice serviciu de social media. Cu 10 ani în urmă, nici măcar un miliard nu făcuse asta.

Ce inseamna asta? Pentru marketerii, probabil că nu există o alternativă mai bună pentru a genera trafic și a ajunge la mai multe audiențe decât rețelele sociale. Și nu se limitează doar la Facebook sau Twitter. Există o mulțime de alte site-uri de care puteți profita.

Prin această listă, descoperiți ce platformă este cea mai potrivită pentru marca dvs. pentru a interacționa cu publicul dvs. În plus, aceste site-uri vă pot ajuta să construiți conexiuni cu cei care au același scop și interes.

1. Facebook

Facebook încă conduce piața ca cel mai mare site de social media cu 2,44 miliarde de utilizatori lunar și 1,62 miliarde de utilizatori activi zilnic până în Q3 din 2019. Aproape toți utilizatorii de rețele sociale au un cont Facebook, ceea ce îl face o piață magnifică pentru mărci.

Pentru a crește acoperirea, mărcile folosesc de obicei serviciul de anunțuri plătite oferit pe platformă. Intenția este de a crește gradul de cunoaștere a mărcii de către utilizatori, astfel încât utilizatorii să poată reacționa și să partajeze postarea mărcii pentru a escalada și mai mult traficul.

2. Instagram

Instagram consideră că tortul este una dintre platformele sociale cu cea mai rapidă creștere. Din septembrie 2019, a ajuns la mai mult de 500 de milioane de utilizatori activi zilnic.

În afară de Facebook, Instagram este o platformă orientată spre vizual în care utilizatorii partajează fotografii, imagini, videoclipuri, precum și transmisiuni live și povești. Instagram este cea mai bună opțiune pentru a viza publicul tânăr, deoarece peste 60% dintre utilizatorii de internet cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani au toți un cont Instagram.

3. YouTube

Spre deosebire de Facebook și Instagram, YouTube este un site de rețea socială de partajare video. Utilizatorii pot interacționa cu ceilalți încărcând, vizionand și comentând videoclipuri. Comparabil cu Facebook, YouTube are 2 miliarde de utilizatori activi lunar, cu 30 de milioane de utilizatori activi zilnic.

În medie, utilizatorii accesează videoclipuri YouTube pentru un total zilnic de 40 de minute și continuă să crească de la an la an.

4. Stare de nervozitate

Utilizatorii Twitter folosesc în principal platforma pentru a interacționa între ei în subiecte relevante și în tendințe prin intermediul tweet-urilor. Este un site destul de activ cu 138 de milioane de utilizatori zilnici.

Numărul nu este la fel de mare precum Facebook sau Instagram. În timp ce acesta este cazul, Twitter, totuși, are o cifră mare de implicare totală, cu 500 de milioane de tweet-uri create în fiecare zi.

5. WhatsApp

WhatsApp este cea mai folosită aplicație de mesagerie în acest moment. Utilizatorii pot partaja tot felul de conținut, cum ar fi mesaje text, înregistrări audio, videoclipuri, imagini și documente. Pentru a îmbunătăți modul în care utilizatorii interacționează în aplicație, compania din spatele WhatsApp adaugă și câteva funcții interesante de-a lungul anilor.

De exemplu, utilizatorii pot profita acum de funcția de apel de grup care vă permite să vorbiți cu mai multe persoane în același timp. Ele oferă, de asemenea, o funcție de stare care este similară în natură cu funcția Povestiri din Instagram, care permite utilizatorilor să actualizeze stările video, fotografiilor și textului pentru ca alte persoane să le vadă. Caracteristica de stare s-a dovedit a fi de succes 500 de milioane de utilizatori își actualizează Status zilnic pe WhatsApp.

6. LinkedIn

LinkedIn este cea mai populară platformă de socializare orientată spre afaceri, care este folosită în principal pentru activități business-to-business. Site-ul a crescut destul de rapid de-a lungul anilor și a crescut 630 de milioane de utilizatori în total, cu 303 milioane de utilizatori activi lunar în medie.

Pentru cineva care își caută un loc de muncă sau doar își extinde conexiunile profesionale, poate face acest lucru prezentându-și portofoliile pe platformă. Nu doar arătându-vă calificările, utilizatorii pot publica și postări pe blog pe platformă.

Concluzie

Construirea unei baze de clienți este foarte importantă pentru marketeri. Extinderea rețelei prin intermediul rețelelor sociale este, fără îndoială, cel mai bun mod de a face acest lucru. Cele șase site-uri de mai sus sunt doar câteva dintre numeroasele platforme pe care trebuie să vă gândiți serios să le utilizați pentru a genera trafic.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.