Cele mai bune telefoane 5G de pe piață

Cele mai bune telefoane 5G de pe piață

Îți amintești de zilele în care conexiunea EDGE (Enhanced Data for Global Evolution) te ducea la limită, mai ales când era dureros de lentă? Este uimitor cum avem evoluții majore când vine vorba de toate lucrurile tehnologice. Dacă doriți să fiți la curent, trebuie să luați acasă un telefon 5G. Este cel mai bun telefon de pe piață acum. Mai precis, poate doriți să cunoașteți cele mai bune telefoane pentru 5G de pe piață. Citiți mai departe pentru a afla.

Ce este un telefon 5G? Telefoanele 5G sunt telefoane de ultimă generație. Sunt proiectate pentru a se conecta la o rețea 5G. Astfel de telefoane oferă conectivitate 5G și vă puteți bucura de cele mai rapide viteze de internet disponibile cu ele. Deși telefoanele 4G pot fi actualizate pentru a suporta 5G făcând o actualizare software, cel mai bine ar fi să obțineți un telefon 5G.

Cele mai bune telefoane pentru 5G de pe piață

Diferiți producători au îmbrățișat tehnologia 5G și urmează să lanseze pe piață smartphone-uri 5G. Deși aceste telefoane vă vor costa dolari, este logic să le cumpărați, deoarece veți obține tot ce este mai bun din restul de pe piață. Următoarele sunt unele dintre cele mai bune telefoane pentru 5G de pe piață:

Sony Xperia 1 II (unu, nota doi)

Acesta este primul telefon 5G lansat de Sony. Acest telefon wireless premium rulează pe chipset-ul Snapdragon 865. Veți rămâne conectat, educați și distrați pe acest dispozitiv, deoarece veți putea transmite în flux, afișa și vizualiza conținut de înaltă calitate.

Telefoane inteligente Samsung Galaxy S (2020)

Samsung are o gamă de telefoane inteligente Galaxy S pregătite pentru lansare în 2020 și toate sunt telefoane 5G. Acestea includ Samsung Galaxy S20, Samsung Galaxy S20 Plus și Samsung Galaxy 20 Ultra. Funcțiile suplimentare de care vă veți bucura în timp ce utilizați acest smartphone includ funcții de afișare și cameră de înaltă calitate, precum și capacitatea decentă a bateriei. Xiaomi Mi Mix 3 5GIDacă doriți să beneficiați de cele mai bune experiențe 5G la cel mai mic preț disponibil, Xiaomi Mi Mix 3 5G este cel mai bun smartphone pentru dvs. Specificațiile hardware interne sunt puternice. Are un design estetic, cu mecanism de glisare.

Huawei Mate 20 X 5G

Huawei Mate 20 X 5G este la fel de versatil cum sunt și este proiectat pentru experiența de joc supremă. La fel ca Huawei Mate 20 X, această versiune a telefonului activată 5-G are dimensiuni mari, cu un ecran de 7,2 inchi.

OnePlus 7 Pro 5G

OnePlus 7 Pro 5G a fost lansat comercial și este disponibil momentan doar în Marea Britanie. Momentan, nu a fost încă confirmat dacă va intra pe piața americană. Este versiunea de telefon activată 5G a OnePlus 7 Pro.

Oppo Reno 10X Zoom 5G

Oppo Reno 10X Zoom 5G nu numai că vă oferă cele mai bune selfie-uri, ci vă oferă și un zoom 5X. Are un design și specificații similare cu Oppo Reno 10X Zoom și conectivitate suplimentară 5G. Oppo este disponibil în Regatul Unit și Europa și nu are o prezență în SUA în prezent.

Alegerea unui telefon inteligent

Deoarece sunteți suficient de dornici să urmăriți tendințele, știți că 5G este îmbrățișat de furnizorii de rețele mobile și producătorii de smartphone-uri. Acum că știți cele mai bune telefoane pentru 5G de pe piață, vă puteți mulțumi cu unul care se va potrivi bugetului și nevoilor dvs. Sperăm că vă veți bucura de toate funcțiile, inclusiv de conexiunea la cea mai bună conexiune disponibilă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.