Cele mai bune VPN-uri pentru torrenting

Cele mai bune VPN-uri pentru torrenting

Torrentul este o metodă P2P sau Peer-to-Peer de partajare a fișierelor pe internet. Torrentingul nu este în mod inerent ilegal, cu toate acestea, majoritatea fișierelor găsite pe site-urile de torrenting sunt conținut piratat, protejat prin drepturi de autor. Torrentarea de materiale protejate prin drepturi de autor este ilegală. Deși vă recomandăm în mod evident să nu trimiteți conținut ilegal prin torrent, există utilizări legitime pentru serviciile torrent.

Utilizarea unui VPN vă ascunde activitatea pe internet, inclusiv torrentul, de la ISP-ul dumneavoastră. Deși este posibil să utilizați un VPN gratuit pentru torrent, nu este recomandat, deoarece VPN-urile gratuite au întotdeauna un fel de captură. De exemplu, VPN-urile gratuite aplică în mod regulat limite de descărcare, limitarea descărcărilor sau chiar urmăriți și vând datele dvs. de utilizare. Acest articol vă va recomanda câteva servicii VPN plătite care funcționează bine cu torrenting.

NordVPN

NordVPN este un VPN complet de calitate superioară. Aproape toate țările în care NordVPN are servere VPN oferă servere peer-to-peer special desemnate, pe care le-a optimizat pentru partajare de fișiere și torrenting. Alte caracteristici care sunt utile utilizatorilor care doresc să folosească torrentele sunt descărcări nelimitate, conexiunea nelimitată, comutatorul de oprire VPN, politica fără jurnal și cifrurile de criptare de vârf.

Descărcările nelimitate și nelimitate înseamnă că nu există limite de viteză sau limite generale privind cantitatea de date pe care o puteți torrenta. Comutatorul de oprire VPN este conceput pentru a bloca orice comunicare în rețea în cazul în care conexiunea VPN se întrerupe, protejându-vă de dezvăluirea activității dvs. de torrenting către ISP.

Politica NordVPN de auditare independentă fără înregistrare și criptarea AES de 256 de biți de vârf vă pot oferi încredere în faptul că nimeni nu poate urmări ceea ce faceți online, iar activitatea dvs. de navigare este cu adevărat privată.

Prețurile NordVPN încep de la doar 3,49 USD pe lună pentru un plan de trei ani.

Acces privat la internet

PIA sau Private Internet Access oferă servere VPN peer-to-peer special concepute pentru utilizare torrenting, deși toate serverele sale sunt potrivite pentru torrenting. PIA oferă, de asemenea, un comutator de oprire VPN pentru a se asigura că nu se scurg nicio solicitare dacă VPN-ul dvs. este deconectat.

PIA utilizează implicit criptarea AES pe 128 de biți pentru a vă proteja conexiunea, care este sigură, dar nu oferă la fel de multă protecție ca opțiunea AES pe 256 de biți, care poate fi selectată manual. Politica PIA de interzicere a jurnalelor a fost dovedită în 2016, când nu au putut furniza detalii de jurnal FBI atunci când li s-a ordonat să facă acest lucru cu o citație.

Sfat: o citație este un document judiciar pe care destinatarul trebuie să-l respecte. Nerespectarea unei citații are repercusiuni juridice stricte. Deci, PIA neputând preda niciun log atunci când este comandat, demonstrează că nu păstrează niciun log pentru a trimite.

Prețurile PIA încep de la 3,33 USD pe lună pentru un plan pe un an.

Windscribe

Serverele Windscribe VPN acceptă în general torrenting, serverele care nu îl acceptă au o pictogramă P2P cu bară pentru a indica acest lucru. Windscribe folosește criptarea AES de 256 de biți de vârf pentru a vă securiza conexiunea de date la serverele sale și oferă un comutator de oprire VPN (intitulat inutil „Firewall”) pentru a vă asigura că niciuna dintre datele dvs. nu poate scurge dacă vă deconectați de la VPN.

Windscribe oferă un ghid de configurare pentru o gamă de clienți diferiți de torrenting pagina de ghid. Aceste ghiduri vă vor ghida prin procesul de configurare a clienților de torrenting pentru a funcționa corect prin VPN.

Planurile plătite ale Windscribe oferă descărcări nelimitate și conexiuni nelimitate, dar oferă și 10 GB generoși de date pe lună utilizatorilor de nivel gratuit care și-au confirmat adresa de e-mail.

Politica de confidențialitate ușor de citit a Windscribe afirmă că datele dvs. de navigare nu sunt înregistrate. Singurele date pe care le înregistrează sunt numele dvs. de utilizator, ora conexiunii și cantitatea de date transferate. Se explică faptul că aceste date sunt folosite pentru a impune limitările nivelului gratuit și pentru a elimina periodic conturile inactive.

Planurile VPN de la Windscribe încep de la 4,08 USD pe lună pentru un plan pe un an. Cu toate acestea, puteți crea un plan personalizat pentru o anumită regiune, inclusiv date nelimitate, pentru doar 2 USD pe lună.

CyberGhost

CyberGhost are o listă dedicată de servere de torrenting în lista sa de servere VPN, care include servere din întreaga lume. În timp ce criptarea AES pe 256 de biți este opțiunea implicită, CyberGhost poate utiliza în mod implicit protocolul VPN IKEv2, care este mai slab și mai puțin acceptat decât protocolul OpenVPN care este, de asemenea, oferit.

Politica lor strictă fără înregistrări afirmă că CyberGhost nu înregistrează date de navigare, inclusiv istoric, timpi de acces, adresa IP sau interogări DNS. Un kill switch VPN este activat în mod implicit, dar poate bloca numai toate comunicațiile de rețea, nu poate fi configurat pentru a restricționa doar comunicațiile anumitor aplicații, așa cum le oferă alți furnizori.

Planurile de la CyberGhost încep de la 2,75 GBP pe lună pentru un plan de trei ani. Planurile care durează un an sau mai mult includ o garanție de rambursare a banilor de 45 de zile, așa că, dacă nu sunteți mulțumit de produs, vă puteți rambursa achiziția fără a pune întrebări.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.