Cele mai recente actualizări de software Android

Cele mai recente actualizări de software Android

Android este un sistem de operare pentru telefoane mobile, la fel ca Microsoft Windows într-un sistem de operare pentru computere. Un lucru este sigur despre dezvoltatorii de Android, toți par să aibă simțul umorului. Toate versiunile de Android lansate de-a lungul anilor au fost urmate de un nume de desert delicios. The prima versiune Android a fost lansat în 2008 de Open Handset Alliance și Google. Și de atunci am urmărit cu toții creșterea și evoluția produsului.

Înainte de a vorbi despre cea mai recentă versiune a seriei Android, haideți să facem o plimbare prin versiunile anterioare. Deși primul 1.0 din 2008 nu avea nume, următorul 1.5 a fost numit cupcake în aprilie 2009, cu Android 1.6 ca Doughnut, 2.0 și 2.1 ca Eclair încă în 2009. În 2010, Android ne-a dăruit Froyo și Gingerbread cu versiunea 2.3 și Froyo și 2.2. versiunea 2.3 până la 2.3.7 ca Gingerbread.

În 2011, Android ne-a oferit Honeycomb ca versiune 3.0 până la 3.2.6, iar înghețată ca versiune 4.0. Android 4.1 până la 4.3 a fost Jellybean și 4.4 a fost KitKat. Android versiunea 5 a fost o acadea, 6 a fost marshmallow și 7 a fost nugat, cu 8 ca Oreo și 9 ca plăcintă. Pe 3 septembrie 2019 a fost lansată cea mai recentă versiune de Android. În mod dezamăgitor, nu am primit un alt nume adorabil cu care să mergem.

Mai jos sunt câteva dintre actualizările software care sunt disponibile cu Android 10.

Îmbunătățirea gradului de utilizare

Cu noul Android 10, utilizatorii pot personaliza fiecare secțiune pentru a fi ceea ce își doresc. De asemenea, a venit cu actualizări de software care au făcut ca economisirea bateriei în aplicație și conservarea ochilor să fie foarte eficiente. De asemenea, utilizatorii pot clasifica notificările astfel încât să poată avea atât notificări silențioase, cât și importante. Există o detectare a particulelor străine fie în portul de încărcare, fie în mufa pentru căști. Când va fi detectat, va trimite o notificare telefonului dvs. care avertizează utilizatorul cu privire la intruziune.

Utilizatorii pot naviga înainte și înapoi fără butoane. Presupun că se poate spune că Android 10 permite navigarea fără butoane. Iar cu noul Android auto, utilizatorii își pot accesa telefonul prin intermediul unui ecran de mașină fără ajutorul unor aplicații terțe.

Actualizări îngrijite privind confidențialitatea și locația

Cu noua setare de locație și confidențialitate disponibile în Android 10, locația dvs. va fi trimisă de îndată ce apelați o linie telefonică de urgență. De asemenea, utilizatorii au mai mult de spus despre cum și când să-și partajeze locația. Utilizatorii pot acum limita partajarea locațiilor la anumite aplicații cu un memento unic

Actualizările Google au fost, de asemenea, compartimentate în secțiuni individuale, care fac descărcarea mai ușoară și mai rapidă.

Mesaje

Pentru toți pasionații de emoji, există vești bune. 65 de emoji-uri noi au fost introduse cu a 10-a versiune de Android. Emoji-urile includ mai mult genul și sunt „la șold”. De asemenea, duce răspunsurile automate la următorul nivel, iar utilizatorii pot partaja WiFi prin codul QR fără a-și risca detaliile. Conținutul este mai ușor și mai rapid de partajat în cadrul aplicațiilor și permite previzualizarea.

Afacere

Utilizatorii își pot împărți acum dispozitivele mobile atât în ​​profiluri personale, cât și în profiluri de serviciu. Atunci când administratorul dispozitivului pentru întreprindere este eliminat, face mai mult spațiu pentru a se zvâcni ca un profil de lucru. Utilizatorii pot selecta diferite metode de introducere pentru serviciu și acasă. Va fi mai ușor să treceți de la unul la altul.

Control parental îmbunătățit și siguranță online

Odată cu introducerea noii stări digitale de bunăstare și control parental în setările telefonului, utilizatorii pot acum urmări cât timp și unde l-au petrecut online. Există, de asemenea, prevederi pentru limitarea timpului pe care îl puteți petrece pe un anumit site sau aplicație. Dacă ești genul care se distras ușor, atunci modul de focalizare este pentru tine. Atingeți modul de focalizare pentru a îngheța totul în fundal și vă permite să vă concentrați asupra acelei sarcini.

Caracteristicile camerei

Există o introducere în HEIF ca un nou format de salvare a imaginilor statice. Și pentru că Realitatea Augmentată este următorul lucru important, Android 10 oferă deja utilizatorilor o privire asupra acestui lucru, creând imagini de Realitate Augmentată cu ieșire monocromă pe dispozitivele acceptate. Era descărcării de aplicații terță parte pentru securizarea sau criptarea mai multor imagini private a luat sfârșit. Utilizatorii pot acum ascunde imagini chiar în galerie pe care doar personalitățile autorizate le vor putea accesa.

Accesibilitate

Subtitrarea Life poate acum subtitra tot ceea ce se întâmplă în telefonul dvs. de la video, apeluri înregistrate, podcasturi etc. Există mai multe funcții aici care fac utilizarea mobilă ușoară pentru toată lumea, cum ar fi suportul pentru aparate auditive, transcrierea în viața reală pentru tot ce se întâmplă în jur, cum ar fi lătratul unui câine, bătutul din palme etc.

Pentru a putea actualiza telefonul la Android 10, marca telefonului trebuie să accepte upgrade. Dacă o face, atunci accesați setări și navigați la despre telefon și actualizări. Verificați actualizările pentru a descărca Android 10. Asigurați-vă că sunteți conectat la un WiFi sau că aveți o cantitate suficientă de date

Dacă acest lucru nu funcționează pentru dvs., atunci accesați site-ul oficial al mărcii telefonului dvs. Apreciați site-ul Samsung și verificați dacă există pachetul Android 10 disponibil acolo. Descărcați și apoi repetați pașii de mai sus.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.