Chrome: adăugați/eliminați conturi de utilizator

Chrome: adăugați/eliminați conturi de utilizator

Chrome este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare browsere din lume – dacă partajați Chrome cu altcineva și doriți să păstrați mai multe conturi salvate acolo, puteți face acest lucru cu doar câteva clicuri.

Pentru a adăuga un alt cont de utilizator, tot ce trebuie să faceți este să deschideți o fereastră Chrome și să faceți clic pe pictograma utilizator din colțul din dreapta sus – fotografia dvs. de profil. Pentru ca acest lucru să funcționeze, va trebui să fiți conectat. Asigurați-vă că faceți clic pe imaginea contului Chrome și nu, de exemplu, pe contul dvs. de Facebook dacă vă aflați pe un site ca acesta.

Sub Alte persoane, puteți adăuga conturi suplimentare. Va trebui să vă conectați așa cum v-ați făcut contul principal. Aveți și opțiunea de a trece la un cont de invitat dacă doriți. Odată ce v-ați conectat la toate conturile relevante, puteți comuta între ele în același loc – dând clic pe fotografia de profil și selectând contul dorit.

secțiunea Alte persoane din browser.

Pentru a elimina un cont, faceți clic pe roata dințată mică din secțiunea de persoane. Se va deschide o a doua fereastră unde puteți vedea toate conturile care sunt conectate în browser. Faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al contului pe care doriți să-l eliminați și selectați „Eliminați această persoană”.

Puteți adăuga conturi înapoi dacă le eliminați accidental, dar va trebui să vă conectați din nou la el înainte de a putea trece la el.

Sfat: nu vă lăsați contul conectat permanent pe computere partajate sau publice – nu știți niciodată cine ar putea avea acces la el. Deși este mai puțin convenabil, deconectați-vă întotdeauna și reconectați-vă pentru a fi în siguranță!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.