Chrome OS 81 Caracteristici și funcționalități noi

Chrome OS 81 Caracteristici și funcționalități noi

Google Chrome este o versiune integrală și relativ nouă a browserului Google bine utilizat pe care mulți dintre noi îl folosim zilnic pentru căutările noastre pe internet. Versiunea Chromebook a aplicației obișnuite a fost actualizată recent, la versiunea numită Chrome OS 81, care include multe funcții noi și interesante. Iată doar câteva dintre noile funcții adăugate la Google Chrome și ce puteți face cu ele.

Caracteristicile Chrome OS 81

Funcționalitate video imagine în imagine

Picture in Picture (PiP) este o funcție legată de videoclipuri pe care o au multe televizoare și computere. Vă permite să vizionați mai multe videoclipuri în același timp pe același dispozitiv. Mai multe videoclipuri, emisiuni TV sau alt conținut pot fi afișate simultan pe dispozitivul dvs., ceea ce permite efectuarea mai multor sarcini între conținutul de pe Google Chrome. Volumul filelor pe care nu vă aflați în acest moment este dezactivat în timp ce fila pe care o utilizați în prezent rulează.

Activarea gesturilor în modul tabel

Te-ai săturat să tastezi constant cu tastatura? Google Chrome OS 81 vă permite să utilizați gesturi de glisare pe ecran pentru a utiliza aplicația Google Chrome. Gesturile care pot fi folosite implică diferite grade de mișcare, viteză și presiune cu degetul și pot fi folosite pentru a accesa ecranul de pornire, a afișa aplicații fixate și a împărți ecranul, printre altele.

Testează beta utilizarea aplicației Android pe Chromebookuri

Următorul este ceva pentru dezvoltatorii de aplicații mobile de acolo. Odată cu noua actualizare Google Chrome, aplicațiile Android pe care le testați beta pot fi acum utilizate și testate pe Google Chrome. Acest lucru necesită utilizarea și instalarea Android Debug Bridge (ADB), un program care poate fi activat și dezactivat în setările Google Chrome. Dacă ești un dezvoltator de aplicații care aspiră, aceasta este o veste bună pentru tine. Acum puteți testa toate aplicațiile pe care le-ați lucrat pe Chromebook, în loc să vă publicați creațiile în magazinul Google Play pentru a vedea dacă funcționează așa cum doriți.

Colecții de tapet

Un alt avantaj al noii actualizări, Chrome OS 81 a introdus și o mare varietate de imagini de fundal sau fundaluri noi pentru ecranul de pornire al Chromebookului. Acest lucru vă oferă și mai multe oportunități de a vă personaliza și personaliza computerul așa cum doriți.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre schimbările noi și creative aduse de actualizarea Chrome OS 81. În ceea ce privește Chromebookul, acum vă puteți bucura de aceste noi opțiuni în aceeași aplicație convenabilă folosită pentru căutările dvs. pe internet.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.