Chrome pentru Android: ștergeți istoricul

Chrome pentru Android: ștergeți istoricul

De la golirea spațiului de pe telefon până la păstrarea secretă a căutării pentru cadouri de Crăciun, există multe motive pentru care doriți să ștergeți istoricul browserului. Chrome vă oferă opțiunea de a alege între ștergerea elementelor individuale sau a tuturor elementelor în anumite perioade de timp – chiar și pe telefon!

Pe orice pagină web, atingeți cele trei puncte din colțul din dreapta sus al ecranului pentru a deschide opțiunile Chrome.

Faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus.

„Istoric” este a cincea opțiune din listă. Atingeți-l pentru a vedea întregul istoric al browserului.

Chrome pentru Android: ștergeți istoricul
Atingeți „Istoric” pentru a vedea istoricul dvs. de internet.

Pe pagina Istoric, puteți șterge intrări individuale atingând pictogramele respective „X” din partea dreaptă a ecranului. Dacă doriți să ștergeți elemente în bloc, va trebui să atingeți „Ștergeți datele de navigare…” în partea de sus.

Chrome pentru Android: ștergeți istoricul
Atingeți pictogramele „X” pentru a șterge articole individuale sau „Ștergeți datele de navigare…” pentru a șterge elemente în bloc.

În pagina „Ștergeți datele de navigare”, veți avea opțiunea de a șterge „Istoricul navigării”, „Cookie-uri și date site” și „Fișiere stocate în cache”. Trebuie doar să selectați „Istoricul navigării” pentru a vă șterge istoricul, dar selectarea celorlalte opțiuni va fi mai amănunțită și va scăpa de unele informații suplimentare specifice site-ului, cum ar fi conectările active.

Chrome pentru Android: ștergeți istoricul
Selectați ce tip de date de site doriți să ștergeți.

În cele din urmă, înainte de a atinge „Ștergeți datele”, asigurați-vă că selectați perioada de timp pe care doriți să o acopere ștergerea. În mod implicit, Chrome selectează ultimele 24 de ore. Atingeți săgeata în jos de lângă perioada de timp pentru a deschide caseta drop-down, apoi selectați cât de mult din istoric doriți să ștergeți.

Chrome pentru Android: ștergeți istoricul
Selectați intervalul de timp al datelor pe care doriți să le ștergeți.

După ce ați selectat ce tipuri de date de șters și ce perioadă de timp ar trebui să acopere ștergerea, atingeți „Ștergeți datele” în colțul din dreapta jos pentru a șterge istoricul dvs. de internet.

Acest lucru nu poate fi anulat, așa că asigurați-vă că nu există nimic la care doriți să reveniți mai târziu înainte de a vă șterge istoricul!

Sfat: ștergerea istoricului browserului nu închide nicio filă deschisă. Nu uitați să vă închideți filele manual înainte de a șterge istoricul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.