Chrome: remediați „Nu se poate conecta la serverul proxy”

Chrome: remediați „Nu se poate conecta la serverul proxy”

Unii utilizatori Google Chrome pot întâmpina o problemă în care primesc un „Nu se poate conecta la serverul proxy – ERR_PROXY_CONNECTION_FAILED” mesaj ori de câte ori încearcă să viziteze un site web. De obicei, puteți rezolva această problemă cu acești pași.

 1. Închideți toate ferestrele Chrome pe care este posibil să le aveți deschise.
 2. Mergi la „start” > “Toate aplicațiile” și faceți clic dreapta pe „Google Chrome„.
 3. Selectați „Rulat ca administrator” sau ”Mai mult” > “Rulat ca administrator„.
 4. Selectează „MeniulChrome: remediați „Nu se poate conecta la serverul proxy” pictograma din colțul din dreapta sus, apoi alegeți „Setări„.
 5. Derulați în jos la secțiunea „Sistem” și alegeți „Deschideți setările proxy„.
 6. Verifica „Detectează automat setările” și asigurați-vă că toate celelalte casete nu sunt bifate în această fereastră.
  Setări Windows LAN
 7. Selectați „Bine„, atunci „Bine” din nou. Verificați dacă puteți vizita site-uri web fără să apară eroarea serverului proxy.

Dacă întâmpinați în continuare probleme, urmați pașii de la 1 la 7 pentru a vedea dacă setările s-au schimbat la ceea ce erau înainte. Dacă revin pe cont propriu, este posibil să aveți instalată sau rulată o aplicație care le modifică. În acest caz, iată câteva opțiuni.

 • Porniți computerul în modul sigur, apoi repetați pașii de mai sus.
 • Aruncă o privire sub „Panou de control” > “Programe” > Programe si caracteristici” și vedeți dacă există aplicații pe care le-ați instalat recent care ar fi putut cauza această problemă și dezinstalați-le.
 • Rulați o scanare pentru malware folosind MalwareBytes și/sau Spybot pentru a curăța orice viruși sau programe malware nedorite care ar putea prelua această setare.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.