Comenzi rapide Discord Swipe Gesture Controls

Comenzi rapide Discord Swipe Gesture Controls

Cea mai recentă versiune de Android a venit cu gesturi de glisare care amenințau să depășească butoanele din spate, din față și de ieșire. Aceste caracteristici, deși pot părea ciudate la început, facilitează navigarea odată ce vă familiarizați cu ele.

Dar acele gesturi nu sunt tot ce este nou. Discord, o aplicație odată mică care a fost lansată în 2015, face progrese din cauza pandemiei actuale, deoarece mulți oameni caută moduri noi și distractive de a conversa.

Gesturi Android

Puteți activa gesturile Android în aplicația de setări a dispozitivului dvs. mobil. Pentru majoritatea telefoanelor, gesturile pot fi găsite în opțiunile de sistem, care se află de obicei în partea de jos a paginii de setări. Dacă nu puteți găsi gesturi imediat, introduceți-le în bara de căutare a setărilor. Selectați gesturi și navigare în sistem pentru a găsi navigarea prin gesturi și activați-o.

Controale Discord

Discord este o aplicație de mesagerie disponibilă pe Google Play Store și se adresează comunităților locale, grupurilor de jocuri și prietenilor. Lucrul distractiv și unic despre această aplicație este că serverele Discord pot fi personalizate cu canale de text și voce care sunt organizate și deschise tuturor. Acest lucru face să jucați un joc împreună cu prietenii mult mai ușor, ca să nu mai vorbim de menținerea contactului sau de stabilirea de întâlniri.

Discord introduce o nouă modalitate de a chat, care este puțin diferită de platformele convenționale de chat. Face acest lucru nu numai oferind o comunicare fiabilă și de înaltă calitate oriunde ați merge, ci și o metodă foarte simplă de trecere de la Discord pe mobil la desktop și invers. Utilizatorii își pot personaliza imaginile personale în emoji, își pot partaja ecranele oricând doresc și pot organiza canale care creează suficient spațiu pentru partajarea videoclipurilor sau coordonarea întâlnirilor. De asemenea, pot deschide canale în care alți utilizatori pot intra și ieși fără a fi nevoie să sune.

Actualizări Discord

Dacă doriți să vă organizați lista de prieteni, să faceți un grup pentru ei sau să includeți o bază de fani din toată lumea, trebuie doar să utilizați permisiunile personalizate. Aplicația vine, de asemenea, cu suprapunerea vocală, care este disponibilă pe toate dispozitivele Android. Videoclipurile pot fi redate în concordanță cu un chat în curs, cu o opțiune de a reda, căuta sau întrerupe videoclipul.

Lista de canale

Deoarece aplicația tocmai a căpătat hype recent, chiar dacă este pe piață de cinci ani, dezvoltatorii încearcă din greu să mențină utilizatorii interesați și, de asemenea, să facă aplicația foarte ușoară și ușor de utilizat. Acesta este motivul pentru care par să experimenteze cu câteva modele noi pentru aplicație. Printre unul dintre acestea se numără comenzile rapide Discord Swipe Gesture Controls, care urmăresc să ușureze navigarea în cadrul aplicației.

Glisând la stânga sau la dreapta pe chatul aplicației deschide o listă și/sau lista de server/canal a participantului.

Reguli

Când vă aflați pe pagina de pornire a serverului, glisând spre dreapta la momentul potrivit vă va duce la # bun venit și reguli. Glisând din nou spre dreapta vă duce la locul unde puteți invita membri. Glisând spre stânga vă va duce înapoi la paginile anterioare.

Când vă aflați la butonul paginii cu reguli, glisând în jos vă va duce la pagina Alăturați-vă canalului. De asemenea, este foarte important să rețineți că serverele pentru dezvoltatori, prieteni, comunitate, serviciu etc. sunt puțin diferite, la fel și comenzile de glisare pentru aplicația dvs. Discord.

Swiping

Discord testează în prezent o mulțime de funcții pentru aplicație care nu au fost încă lansate, dar suntem siguri că vom vedea mai multe comenzi rapide pentru glisare Discord lansate în următoarea actualizare a aplicației.

Dacă utilizați Android versiunea 10, atunci este posibil să puteți utiliza și comenzile rapide încorporate pentru gesturi de glisare ale sistemului de operare. Glisarea din partea de jos a ecranului vă va aduce la ecranul de pornire, la fel ca butonul sau fila de ieșire.

Dacă faci mai multe sarcini, cum ar fi conversația pe Discord și mai trebuie să vezi sau să vezi aplicații sau să vezi toate aplicațiile deschise, tot ce trebuie să faci este să glisezi din partea de jos a ecranului în sus, dar nu în sus, oprește-te la aproximativ o treime din drum sus pe ecran. Este în regulă dacă nu l-ai prins prima dată, cu antrenament vei reuși în cele din urmă să înțelegi!

Recunoaștere vocală

Dacă utilizați Discord și doriți să accesați asistentul vocal Google fără o expresie de trezire, căutați linia albă din partea de jos a ecranului. Dacă faci gesturi în sus spre mijlocul ecranului, o grămadă de lumină (culori Google) va apărea în partea de jos a ecranului și asistentul tău vocal va fi declanșat să vină să te ajute.

Nu uitați, înainte ca oricare dintre aceste gesturi și funcții să poată funcționa în Discord, mai întâi va trebui să activați funcția de gesturi pe dispozitiv. Apoi, puteți glisa departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.