Conectarea Android sau iPhone la camera Furbo Dog

Conectarea Android sau iPhone la camera Furbo Dog

Camera pentru câini Furbo este un produs inovator care a fost conceput pentru câini. La crearea sa, a fost luată în considerare contribuția a peste 5000 de dresori profesioniști de câini și veterinari. Cu el, puteți obține actualizări în timp real ori de câte ori câinele dvs. latră, veți avea grijă de câinele dvs. și îi oferiți bunătăți chiar și atunci când sunteți plecat.

A fost evaluată numărul unu pentru camera interactivă pentru animale de companie cu distribuitor de tratare. Configurarea este ușoară, deși va trebui să conectați un iPhone sau un telefon Android la cameră. Să aruncăm o privire la cum să conectați un iPhone sau un telefon Android la o cameră Furbo Dog.

Cum să conectați un telefon Android la camera Furbo Dog

Pentru a avea o conexiune Furbo de succes, veți avea nevoie de Camera Furbo Dog, un smartphone și o conexiune WiFi. Conexiunea WiFi ar trebui să fie de 2,4 GHz. Dacă este o conexiune dual-band, va trebui să o conectați la cea mai compatibilă conexiune. De asemenea, ar trebui să vă asigurați că nu există interferențe între routerul dvs. de acasă și Furbo. Pentru a finaliza configurarea, puteți urma pașii de mai jos:

Descărcați și instalați aplicația Furbo pe smartphone-ul dvs

Aplicația Furbo este disponibilă atât în ​​App Store (pentru dispozitive iOS) cât și pe Google Play (pentru dispozitive Android). Asigurați-vă că Bluetooth este activat, astfel încât să puteți obține o conexiune de succes. Apoi, conectați camera Furbo și așteptați până când vedeți o lumină verde. Dacă nu vedeți lumina verde, va trebui să faceți o resetare completă.

Se creează un cont Furbo

Pentru a începe experiența Furbo, mai întâi va trebui să creați un cont Furbo. Pentru a face acest lucru, după instalarea cu succes a aplicației Furbo, deschideți apoi aplicația, apoi apăsați pe „New Furbo User”. În cazul în care aveți un cont Furbo existent, puteți selecta „Conectați-vă” și puteți introduce datele de conectare. După conectarea la aplicația dvs. Furbo, aplicația va începe să caute dispozitivul Furbo Dog Camera în modul de configurare.

Dacă întâmpinați o eroare la acest pas, veți vedea următorul mesaj: „Nu se poate conecta la Furbo”. Accesați această secțiune pentru mai mult ajutor. Pentru a șterge eroarea și a continua, va trebui să încercați să vă conectați din nou. Selectați rețeaua WiFi la care doriți să vă conectați Furbo.

După aceasta, introduceți parola pentru WiFi și permiteți-i să se conecteze. Aceasta s-ar putea sa dureze cateva minute. Acum, Furbo ar trebui să fie în sfârșit configurat.

Obțineți cea mai bună experiență cu camera dvs. Furbo

Pentru a obține cea mai bună experiență de la camera pentru câini Furbo, ar trebui să o plasați strategic în casa dvs. Pentru a vă asigura că conexiunea este suficient de stabilă, distanța dintre routerul dvs. de acasă și camera pentru câini Furbo ar trebui să fie de cel puțin 5 picioare. Cea mai bună poziție ar fi departe de umiditate și lumina directă a soarelui și într-un loc unde câinele tău frecventează de obicei.

În funcție de înălțimea câinelui tău, camera Furbo ar trebui să fie plasată în mod ideal între 12 și 20 de inci deasupra podelei. Benzile 3M asigură că camera rămâne în poziție și nu este nevoie să vă faceți griji că câinele dvs. poate doborî camera. Va trebui să vă faceți timp pentru a vă dresa câinele cu Furbo și să vă asigurați că sunt familiarizați și confortabil cu acesta.

Conectează-te mai bine cu câinele tău

După ce vă conectați camera pentru câine Furbo la dispozitiv, veți putea să vă conectați mai bine cu câinele dvs., mai ales când sunteți în afara casei. Nu vă mai faceți griji cu privire la ceea ce va face puiul dvs. în timp ce sunteți la serviciu toată ziua. Furbo vă va ajuta să-l antrenați, să-i oferiți bunătăți și să îl vegheați atunci când sunteți plecat, atenuând anxietatea de separare pe care o experimentează câinele dvs. atunci când sunteți plecat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.