Conectarea Galaxy Note 10 la Windows 10

Conectarea Galaxy Note 10 la Windows 10

Microsoft a creat două aplicații numite Your Phone Companion pentru smartphone-uri și Your Phone pentru computere. Cu aceste două aplicații, puteți activa o funcție care este adesea numită Link to Windows. Conectarea la Windows este utilă pentru conectarea Windows 10 la aproape orice smartphone, indiferent dacă este vorba de dispozitive Android sau iOS, inclusiv seria Samsung Galaxy Note 10.

Conectarea Windows 10 și Galaxy Note 10

Funcția Link to Windows permite telefonului să se conecteze la Windows pentru a face lucruri precum vizualizarea fotografiilor, mesajelor, apelurilor și notificărilor telefonului. Când le explorați, puteți, de asemenea, să răspundeți la orice mesaj, să efectuați apeluri telefonice, să reîmprospătați sau să eliminați notificări și să transferați fotografii de pe telefon pe computer. Din păcate, puteți vedea și copia doar fotografii, nu videoclipuri (sau orice alte tipuri de fișiere de altfel).

Un lucru de remarcat este că există un privilegiu special în Galaxy Note 10 care nu se găsește în niciun alt smartphone. Samsung a pus un serviciu dedicat pe Galaxy Note 10, astfel încât să nu fie nevoie să descărcați aplicația Your Phone Companion. Nu numai asta, dar există și o caracteristică uimitoare care este disponibilă exclusiv pentru proprietarul seriei Note 10. Deci, ce fel de caracteristică limitată este? Se numește opțiunea Ecran telefon.

Opțiuni pentru ecranul telefonului Galaxy Note 10

Cu ecranul telefonului, aveți posibilitatea de a transmite în flux/oglindi ecranul telefonului pe afișajul computerului dvs. fără probleme. Puteți opera telefonul folosind mouse-ul și tastatura PC-ului. Orice modificare care a avut loc pe smartphone sau pe computer se va reflecta pe ambele dispozitive.

Destul de misto, nu? Acum, să aruncăm o privire la modul în care vă puteți conecta Galaxy Note 10 la computerul cu Windows 10 folosind aplicația Telefonul dvs.:

  1. Asigurați-vă că aveți un cont Microsoft și că atât computerul, cât și telefonul sunt conectate la aceeași rețea.
  2. Deschide Aplicația dvs. Telefon și conectați-vă la contul Microsoft (dacă nu ați făcut-o deja).
  3. Pentru a deschide aplicația, apăsați pe Tasta Windows pe tastatura > tastați telefonul tau > lovit introduce. Dacă aveți o versiune actualizată de Windows 10, aplicația este deja instalată pe computer. În caz contrar, trebuie să îl descărcați din Microsoft Store.
  4. Acum, trecem la Galaxy Note 10. Deschideți Meniul Setări rapide glisând în jos pe ecranul smartphone-ului, apoi atingeți Link către Windows. Ca o notă secundară, modelele mai vechi Samsung și alte smartphone-uri de la diferiți producători trebuie să descarce și să instaleze aplicația Your Phone Companion din Play Store sau App Store.
  5. Conectați-vă la contul dvs. Microsoft utilizând metoda furnizată (de obicei cod QR). Când apar solicitări sau notificări care solicită permisiunea, atingeți Permite.

Acum telefonul este deja conectat la computerul cu Windows 10. Pur și simplu reveniți la aplicația Telefonul dvs. de pe computer și începeți să vizualizați fotografii, mesaje, notificări și altele. La început, aplicația va avea nevoie de permisiunea dvs. pentru a accesa aceste informații. Poate fi necesar să mergeți la Aplicația Setări pe telefonul dvs. și acordați aplicației aprobarea pentru a face asta. Instrucțiunile despre cum să faceți acest lucru ar trebui explicate în aplicația Telefonul dvs., trebuie doar să o urmați.

Caracteristici

Odată ce acordați aplicației toate permisiunile de care are nevoie, acum puteți începe să profitați de toate funcțiile sale convenabile. Dacă doriți să dezactivați una dintre funcții, puteți face acest lucru făcând clic pe pictograma Setări din partea stângă jos a aplicației Telefonul dvs. Acolo, puteți modifica setările în diferite moduri, inclusiv pe cel menționat mai devreme.

Pentru a transfera fotografii de pe telefon pe computer, puteți glisa și plasa fotografiile afișate în aplicația Telefonul dvs. în orice director doriți, cum ar fi desktopul computerului. Pe lângă răspunsul, puteți, de asemenea, să compuneți și să trimiteți un nou mesaj text. În ceea ce privește funcția de apel telefonic, este necesară în schimb o conexiune Bluetooth, deși pare destul de inutilă, deoarece puteți oricând să vă folosiți telefonul direct pentru asta.

Cea de excepție este, desigur, opțiunea Ecran telefon. Puteți face orice pentru telefonul dvs. folosind computerul, cum ar fi să modificați setările telefonului, să utilizați aplicațiile sau să jucați jocuri video. Probabil că nu este exagerat să spunem că aplicația Telefonul tău pentru Galaxy Note 10 este un înlocuitor adecvat pentru orice emulator Android de acolo dacă vrei pur și simplu să joci jocuri Android pe computer. Cu toate acestea, aveți nevoie de telefonul dvs. pentru a-l opera în același timp.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.