Conectarea unui monitor Dell la un iPhone

Conectarea unui monitor Dell la un iPhone

Există două moduri diferite prin care puteți conecta un iPhone la un monitor Dell. Prima modalitate va transforma monitorul într-un ecran de telefon supradimensionat, practic, trebuie doar să cumpărați adaptorul și setul corect.

A doua modalitate este să vă conectați wireless dispozitivul compatibil iOS prin BlueTooth. Dacă faceți acest lucru, atunci veți avea anumite funcții ale telefonului disponibile pe computer, gândiți-vă la asta ca la conectarea telefonului la mașină, cu excepția unui afișaj vizual. Vă vom ghida prin pașii de conectare prin BlueTooth, dar dacă aveți nevoie să găsiți un adaptor, Apple are un link pentru ei pe pagina de suport.

Cerințe hardware și software

Pentru ca acest lucru să funcționeze mai întâi, trebuie să vă asigurați că utilizați un computer Dell care are capacitatea de a face interfață wireless prin Bluetooth și un iPhone care rulează iOS 10.

Dacă îndepliniți aceste două cerințe, atunci veți putea utiliza aplicația Dell Mobile Connect, care vine preinstalată pe toate computerele Dell noi și prin descărcarea aplicației însoțitoare din magazinul de aplicații Apple.

Dacă computerul nu are software-ul corect sau are o versiune mai veche, puteți descărca aplicația Windows căutând-o în magazinul de aplicații Microsoft. Driverele pot fi actualizate sau descărcate prin intermediul Actualizare Dell.

Conectarea unui telefon pentru prima dată

Pasul unu este să verificați dacă Bluetooth este pornit.

Apoi, deschideți aplicația pe computer și faceți clic pe Adăugați un telefon nou. Aceasta va deschide un expert unde vi se va solicita să selectați tipul de telefon pe care îl utilizați.

După selectarea tipului de telefon, ar trebui să vedeți o listă cu toate telefoanele care pot fi descoperite după nume și dacă au fost asociate. Găsiți numele telefonului dvs. în listă și faceți clic pe Selectare. Dacă nu ești sigur care este numele telefonului tău, mergi la setări, atunci BlueTooth pe iPhone-ul tău îl vei localiza. Va exista o linie care va spune „Acum poate fi descoperit ca”[phone name]’”.

Va trebui să aprobați împerecherea atât pe telefon, cât și pe computer, urmând instrucțiunile afișate pe cele două ecrane.

Pentru funcționalitatea completă, va trebui să permiteți computerului să afișeze notificări. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe pictograma de informații din dreapta numelui computerului dvs. pe ecranul BlueTooth al iPhone-ului dvs. și schimbați glisorul de notificare de afișare în poziția pornit.

Telefonul dvs. este acum conectat la computer și sunteți gata să începeți să vă bucurați de beneficiile asocierii.

Funcții cheie

Acum că aveți iPhone-ul conectat la computer, puteți culege roadele. Aplicația pentru PC are trei funcții principale care sunt:

Apeluri fără mâini

Această caracteristică vă permite să conectați atât apelurile primite, cât și cele efectuate direct la computer. La fel ca pe telefon, veți avea opțiunea de a accepta, de a respinge sau de a răspunde prin mesaj text la apelurile primite.

Funcția hands-free îl face ideal pentru apeluri în conferință, deoarece apelul utilizează difuzoarele și microfonul de la computer și nu de pe telefon. Dacă apelul este de natură mai privată, puteți comuta înapoi la telefon prin apăsarea unui buton.

Scriind

Textele sunt trimise pe computer, unde puteți decide dacă doriți ca notificarea să fie prezentată ca un pop-up sau dacă preferați să le păstrați pe toate în fila de mesaje. Ca bonus, textele trimise pot fi scrise folosind tastatura PC-ului, făcând răspunsul și mai rapid ca niciodată.

Afișează notificări pe telefon

Toate notificările în așteptare ale telefonului dvs. vor fi afișate în fila notificări.

Gânduri finale

Scopul principal al conectării iPhone-ului la un computer Dell este acela că, atunci când viața ta este plină, în timpul școlii sau la serviciu, nu mai trebuie să comutați între dispozitive pentru a vă maximiza productivitatea.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.