Configurarea sistemului de operare Wear pentru a accepta Google Pay

Configurarea sistemului de operare Wear pentru a accepta Google Pay

Una dintre cele mai bune caracteristici pe care le au ceasurile inteligente cu Wear OS este plata contactless. Este convenabil, sigur și ușor de utilizat, dar puțin dificil de configurat. Pentru a începe să utilizați această funcție, trebuie să verificați câteva lucruri diferite.

Cerințe

Există câteva condiții preliminare pentru a utiliza Google Pay pe Wear OS:

 1. În prezent, trebuie să locuiți într-una dintre cele 11 țări eligibile, care este Australia, Canada, Franța, Germania, Elveția, Italia, Polonia, Rusia, Spania, Regatul Unit sau SUA.
  Nu locuiești într-una din acele țări? Ei bine, nu te îngrijora. Continuați să citiți pentru a vedea soluția.
 2. Ai nevoie de un smartwatch compatibil. Pentru a verifica dacă dispozitivul dvs. este compatibil, ar trebui să existe aplicația Google Pay în lista de aplicații a ceasului dvs.
 3. Trebuie să aveți un card de credit sau de debit acceptat. Rețineți că PayPal nu este calificat în acest caz. Click aici pentru mai multe informatii.

Adăugați cardul la ceas

Unul dintre avantajele utilizării Wear OS pentru Google Pay este că nu mai aveți nevoie de dispozitivul dvs. Android sau iOS pentru a plăti. Mai întâi, configurați cardul pentru plată.

 1. Deschide Google Pay pe ceas.
 2. Atingeți Incepe. Ceasul vă va instrui apoi să configurați o blocare a ecranului dacă nu ați făcut acest lucru.
 3. În continuare, vi se va instrui să vă folosiți telefonul. Trebuie doar să urmați instrucțiunile pentru a adăuga cardul dvs. de debit sau de credit. Nu vă faceți griji, informațiile cardului dvs. sunt adăugate doar la ceas, nu la telefon.
 4. Dacă totul merge bine, informațiile cardului dvs. ar trebui să apară pe ceasul inteligent.

Ca o notă suplimentară, puteți plăti și cu un card diferit de cel pe care l-ați adăugat prima dată. Pentru a face acest lucru, urmați acești pași:

 1. Utilizați metoda anterioară pentru a adăuga un card nou.
 2. Odată adăugat cardul, deschideți Google Pay pe ceas și derulați la card.
 3. Când apare textul „Hold to terminal”, cardul dumneavoastră este gata de utilizare.
 4. Dacă doriți să schimbați cardul implicit sau să eliminați un card existent, puteți face acest lucru atingând cardul —> glisați în sus pe Mai multe —> apoi atingeți fie Setați ca card implicit sau Elimina.

Începeți să utilizați Google Pay pe ceas

Acum, dispozitivul dvs. Wear OS este gata să utilizeze Google Pay în magazinele care au fie simbolul Google Pay, simbolul Contactless, fie simbolul Atingeți și plătiți. Iată cum:

 1. Deschideți aplicația Google Pay pe ceas.
 2. Țineți ceasul inteligent deasupra terminalului de plată până când primiți un semnal – fie un sunet, fie o vibrație – de la ceas.
 3. Alegeți „Credit” ca tip de card, indiferent dacă utilizați un card de debit sau de credit.
 4. Dacă utilizați un card de debit, vi se poate cere să introduceți codul PIN bancar.

Ce se întâmplă dacă nu locuiesc într-una dintre regiunile acceptate?

Din fericire, unul dintre dezvoltatorii de la xda-developers.com numit Humpie a venit cu o soluție folosind un proxy pentru dispozitivele Wear OS. În cazul în care nu știți, proxy-urile sunt un instrument digital care vă permite să accesați web sau serviciile web ca și cum v-ați afla într-o altă țară.

Instalând aplicația lui Humpie numită „Permanent Proxy” și folosind serviciul proxy corespunzător, apoi puteți utiliza Google Pay pentru ceasurile inteligente în țările în care în mod normal nu este disponibil.

Iată o explicație despre cum să funcționeze:

 1. Activați „Opțiuni pentru dezvoltatori” pe dispozitivul dvs. Wear OS. Atingeți Setări —> Sistem —> Despre —> apoi atingeți numărul de construcție de sapte ori.
 2. Apoi, du-te la Setări —> Opțiuni pentru dezvoltatori —> activați Depanați prin Bluetooth și Depanare ADB.
 3. Descărcați și instalați Proxy permanent aplicația de la laboratoarele XDA. Deschideți aplicația și când vi se cere, atingeți Permiteți întotdeauna de pe acest computer.
 4. Introduceți adresa IP proxy la alegere și portul pe care ascultă. Pentru a afla mai multe despre cum să alegeți și să utilizați un server proxy, vezi acest articol. Rețineți că, dacă doriți un furnizor de proxy de încredere, trebuie să căutați în ce proxy poate fi de încredere.
 5. În cele din urmă, porniți Activați la pornire opțiune.

Asta e! Acum puteți folosi Google Pay de oriunde în lume. Această abordare are însă propriile sale dezavantaje. Trebuie să vă confruntați cu necazul de a alege și de a avea încredere în serverul proxy pe care îl alegeți, probleme de consum crescut de baterie și viteză mai mică a conexiunii.

Din păcate, dacă nu poți fi deranjat să faci toate acestea, așteptarea ca funcția să fie eligibilă în țara ta este probabil singura modalitate de a face.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.