Configurarea stocării adaptabile pe televizorul NVIDIA Shield

Configurarea stocării adaptabile pe televizorul NVIDIA Shield

Odată cu valul de dispozitive de streaming media care apar pe piața de astăzi vine Shield TV de la NVIDIA. Streamingul promite imagini clare și clare, cu un sunet incredibil. Designul elegant vă permite să vă ascundeți confortabil aparatul în camera de zi, astfel încât nimeni să nu o poată vedea.

Este echipat cu Bluetooth și recunoaștere vocală, ușurând vizionarea în confort a emisiunilor tale preferate. Telecomanda cu iluminare din spate vine chiar și cu un localizator pentru atunci când o pierdeți accidental în pernele canapelei.

Dar când sunteți ocupat în fluxul de filme și jocuri, ultimul lucru pe care îl doriți este să rămâneți fără spațiu de stocare. De fapt, puteți configura stocare adaptabilă, sau stocare internă, pentru a vă asigura că aveți spațiul de care aveți nevoie pentru toate favoritele dvs.

Pasul 1: Introduceți dispozitivul

Pentru început, ar trebui să introduceți dispozitivul extern în slotul corespunzător. Puteți utiliza carduri USB sau SD, care sunt ambele forme de stocare externă, ca înlocuitor pentru stocarea internă actuală.

Dacă utilizați un USB, ar trebui să fie o unitate 3.0 sau mai bună. Dacă utilizați un card micro SD, veți dori o viteză de clasa 10 sau mai mare. Orice mai puțin decât aceste specificații poate duce la încetinirea fluxului dvs.

Pasul 2: Găsiți-vă dispozitivul

Ar trebui să vedeți un meniu pop-up cu opțiuni pentru stocarea dvs. Dacă nu, selectați „Setări”, apoi selectați „Stocare și Resetare”. De acolo, veți vedea o listă de opțiuni de stocare și puteți alege dispozitivul de stocare extern acolo. Amintiți-vă, veți putea folosi doar un dispozitiv de stocare la un moment dat.

Pasul 3: convertiți-vă dispozitivul

În continuare, veți alege cum va fi utilizat noul spațiu de stocare. Când convertiți alegerea dvs. de stocare externă în stocare internă pentru Shield TV, aceasta va fi singura sa funcție. Nu îl veți putea elimina pentru a-l utiliza ca stocare externă în altă parte. Pentru a vă folosi dispozitivul ca înlocuitor dedicat, alegeți opțiunea „Configurare ca stocare internă”.

Acum, dacă doriți să reutilizați cardul USB sau SD, îl puteți configura ca spațiu de stocare detașabil. Dezavantajul acestui lucru este că nu veți putea salva niciun joc sau aplicație pe el. Dacă sunteți gata să aveți acel spațiu de stocare suplimentar, poate doriți să luați în considerare investiția într-un USB sau SD special pentru televizorul dvs. Shield.

Pasul 4: Încărcați dispozitivul

În cele din urmă, trebuie să transferați toate datele în spațiul dvs. de stocare nou și extins. Este important de menționat că, dacă alegeți să faceți acest lucru, nu veți mai putea folosi spațiul de stocare încorporat de la Shield TV.

Tot ceea ce ați salvat în prezent va fi șters. Din acest motiv, ar trebui să faceți câteva cercetări despre cât spațiu de stocare este deja oferit și să comparați asta cu cât aveți nevoie cu adevărat. Când sunteți gata, puteți alege „Mutați acum”.

Concluzie

La sfârșitul zilei, vă puteți economisi și ceva timp, luând în considerare un upgrade la
NVIDIA Shield TV Pro, care vine cu spațiu de stocare dublu față de televizorul Shield original. Oricum ar fi, acum sunteți bine echipat pentru a continua să streaming și să jucați la conținutul inimii, fără a fi nevoie să vă întrebați „Am suficient spațiu pentru asta?”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.