Configurați un program de retragere în Android 9

Configurați un program de retragere în Android 9

Sunt fantastice toate acele lucruri pe care le poți face pe dispozitivul tău Android. Nu e de mirare că îți este greu să dai jos dispozitivul. Dar, prea multă muncă nu este sănătoasă și vine un moment când trebuie doar să te relaxezi.

Datorită funcției Wind-down de pe Android 9, vă puteți ajuta să vă controlați dependența de dispozitiv. În sfârșit, poți avea ceva timp suplimentar pentru a termina cartea pe care ai vrut să o închei.

Ce este Wind Down în Android Pie?

Funcția Wind-down este o caracteristică care contribuie la bunăstarea ta digitală. Este un amestec de funcția Nu deranjați și Lumină de noapte pe care o veți găsi în Pie.

Când funcția Winddown este activată, veți privi un ecran monocrom. Poate părea ciudat pentru unii la început, dar acordă-i puțin timp și te vei obișnui.

Cum să activați funcția Wind-down în Android Pie

Dacă în sfârșit ați recunoscut că trebuie să vă deconectați puțin și doriți să încercați funcția, o puteți activa accesând:

  1. Setări
  2. Bunăstare digitală și control parental
  3. Wind Down

Configurați un program de retragere în Android 9

Odată ce funcția este activată, va trebui să alegeți zilele în care doriți să o aplicați. Zilele săptămânii care sunt evidențiate cu verde sunt zilele în care funcția va fi utilizată.

În partea de sus și de jos a zilelor săptămânii, veți vedea orele de început și de sfârșit. Odată ce ați ales în ce zile doriți să utilizați funcția, este timpul să decideți dacă veți aplica tonuri de gri sau Nu deranjați sau ambele.

Dacă nu aveți chef să activați manual funcția Lumină de noapte, puteți configura un program, astfel încât să uitați de el. Ceea ce face funcția Night Light este că reduce cantitatea de lumină albastră pe care o absorbiți. Există și un glisor acolo, astfel încât să puteți regla intensitatea.

Concluzie

Pentru acele momente în care aveți nevoie doar de ceva R&R, funcția Wind-down s-ar putea să facă truc. Ce părere aveți despre această funcție, vi se pare utilă?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.