Cronologia lansării apelurilor de grup video securizate Telegram

Cronologia lansării apelurilor de grup video securizate Telegram

Dacă sunteți un pasionat al rețelelor sociale, probabil că știți cum Telegram ia lumea cu asalt. Telegram este un serviciu de voce pe IP bazat pe cloud și o platformă de mesagerie instantanee. A făcut viața mai ușoară, permițând oamenilor să trimită mesaje și fotografii, precum și să facă schimb de videoclipuri. Telegram este disponibil pentru telefoane Windows, macOS și Linux și Android. Vestea bună este că brandul s-a concentrat pe a se asigura că utilizatorii săi se bucură de confidențialitate cu orice preț, și aici se referă acest articol.

Cronologia lansării apelurilor de grup video securizate Telegram

Să analizăm apelurile video de grup securizate pe care Telegram a anunțat că va lansa anul acesta. Comunicarea venită de la oficialii companiei Telegram indică faptul că lansarea apelurilor video de grup securizate va depăși alte funcții de care te-ai bucurat cu aplicația. Apelurile video de grup vă aduc securitate și ușurință în utilizare simultan.

Telegram a anunțat această știre pentru că atunci când marca a ajuns la 400 de milioane de utilizatori, și-au dat seama că clienții lor își doreau să vadă mai multe servicii decât cele oferite. Cel mai bun dintre toate, numărul de utilizatori activi este de așteptat să se dubleze într-un timp scurt, cu mii de noi membri conectându-se zilnic.

Cum a afectat Zoom apelurile video securizate ale Telegramului

Dacă sunteți familiarizat cu tendințele tehnologice, probabil că utilizați Telegram de ceva timp și ați folosit Zoom pentru apeluri video și videoconferințe. Lansarea de către Telegram a grupului său securizat, apelurile video, este atribuită cererii tot mai mari de apeluri video și scandalurilor de securitate ale Zoom din ultimele luni.

Până de curând, Zoom a fost o sursă de top de comunicare virtuală. Popularitatea lui Zoom a fost văzută pe tot globul, utilizatorii mergând pentru lecțiile lor la clasă, nopți virtuale și cursuri de yoga. Și mai bine, Zoom a înregistrat un nume ca fiind una dintre platformele de cea mai mare încredere utilizate de marile mărci și guverne în ținerea întâlnirilor lor zilnice până de curând, când lucrurile au început să se destrame.

La început, agențiile de securitate de top au avertizat despre setările implicite de securitate ale Zoom. De parcă nu ar fi suficient, susținătorii confidențialității, parlamentarii și tehnicienii de securitate informatică au avertizat și despre capacitățile de securitate ale Zoom. Apoi, un cercetător de top în domeniul securității, pe nume Jonathan Leitschuh, a dezvăluit public că Zoom avea o vulnerabilitate gravă, cu opțiunile sale video capabile să fie ușor deturnate.

Capacitatea lui Zoom de a conduce întâlniri s-a bazat pe numere de identificare generate aleatoriu, care variază de la 9 la 11 cifre. Participanții folosesc aceste numere pentru a avea acces la discuții. Acum, pe baza acestor cifre, cercetătorii raportează că aceste ID-uri sunt ușor de obținut sau de ghicit și sunt, de asemenea, vulnerabile la hacking. Cu aceste numere, oricine poate intra la întâlnirile companiei pentru a accesa informații private și personale care pot fi folosite pentru infracțiunile cibernetice.

Schimbările Telegramului

Drept urmare, Telegram nu a fost singurul care a făcut ajustări la produsele lor pentru securitate. Potrivit Apple, preocupările de confidențialitate și securitate ale Zoom i-au forțat să intervină și să elimine în tăcere software-ul de pe celebrele lor computere Mac. Apoi, când Telegram a ajuns la aproximativ 1,5 milioane de utilizatori care se înscriu zilnic, una dintre cele mai descărcate aplicații sociale de pe tot globul, compania a devenit mai preocupată de schimbarea software-ului și de îmbunătățiri dincolo de securitatea.

Au venit cu noi funcții menite să îmbunătățească comunicarea în cadrul aplicației lor. Acum, puteți adăuga conținut, cum ar fi fragmente educaționale și chestionare pe platformă, care nu era o opțiune înainte de modificări. Utilizatorii pot răsfoi peste 20.000 de stickere disponibile pe forum. Și mai bine, Telegram adaugă noi funcții MacOs pentru clienții săi.

Beneficiile apelurilor video Telegram

Potrivit Telegram, decizia companiei de a lansa apeluri video securizate în 2020 este atribuită și pandemiei actuale, care evidențiază nevoia unei comunicări video de încredere. Cu videoclipurile Telegram, vă veți putea bucura de beneficiile caracteristicilor și opțiunilor lor avansate, cum ar fi următoarele:

Este mai antrenant

Telegram a subliniat că participanții la apelurile video nu au tendința de a se îndepărta sau de a face mai multe sarcini în comparație cu conversațiile audio și de mesagerie. Cu videoclipurile, există și contact vizual virtual, care se traduce prin niveluri superioare de implicare. Telegram consideră că atunci când fiecare participant este vizibil, o companie sau o afacere este înclinată să folosească abilitățile de comunicare care sunt potrivite în conversațiile față în față pentru a ajuta membrii să înțeleagă mai clar ceea ce se discută.

Este foarte eficient

Dacă doriți să creșteți vertiginos productivitatea afacerii dvs., reducerea timpului de comunicare devine unul dintre beneficiile aparente pe care vi le pot aduce apelurile video. Puteți avea rapid comunicări importante față în față cu clienții și furnizorii fără a cheltui timp sau bani inutil. Telegram știe că apelurile video sunt o opțiune excelentă pentru majoritatea companiilor pentru a economisi costuri. Dacă aveți nevoie să vă întâlniți cu clienți care sunt mai departe, vă permite soluții profesionale fără a plăti pentru călătorie, transport sau săli de întâlnire.

Tehnologia oferă soluții grozave, dar prezintă și unele riscuri, mai ales atunci când datele și confidențialitatea dvs. nu sunt păstrate în siguranță. Așteptăm cu nerăbdare soluția pe care o oferă Telegram. Utilizabilitatea și securitatea sunt esențiale pentru experiența dvs. de apel video, iar Telegram lucrează din greu pentru a oferi acest lucru în serviciile lor.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.