Cum să activați/dezactivați modul incognito pe YouTube

Cum să activați/dezactivați modul incognito pe YouTube

Datorită modului incognito, utilizatorii pot naviga pe web fără a fi nevoiți să-și facă griji cu privire la salvarea istoricului sau a memoriei cache web. Această caracteristică vă oferă un sentiment de confidențialitate că nu tot ceea ce faceți este înregistrat.

Cu modul incognito al YouTube, puteți avea același sentiment, dar în ceea ce privește videoclipurile, vizionați. Folosind funcția mod incognito de pe YouTube, veți evita ca algoritmii platformei să detecteze fiecare tip de videoclip pe care l-ați vizionat. Ceea ce duce apoi la sugestii video de care nu ți-ar păsa mai puțin.

Activați modul incognito al YouTube

Modul incognito al YouTube nu este disponibil pe versiunea YouTube pentru desktop sau pe iOS (cel puțin pentru moment). Sperăm că utilizatorii nu vor trebui să aștepte prea mult pentru ca funcția să fie disponibilă pentru ei. Deocamdată, funcția este disponibilă numai pentru YouTube pe Android.

Dacă utilizați YouTube pe Android, dar încă nu vedeți funcția, asigurați-vă că utilizați cea mai recentă versiune. Puteți verifica dacă o actualizare este disponibilă deschizând Google Play și atingând pictograma hamburger. Atingeți Aplicațiile și jocurile mele. Apoi, ar trebui să vedeți dacă YouTube are o actualizare în așteptare. Pentru a utiliza funcția, trebuie să utilizați versiunea YouTube 13.25.56.

După ce ești sigur că folosești cea mai recentă versiune, deschide YouTube și atinge fotografia ta de profil. Funcția mod incognito ar trebui să fie a patra în jos. Atingeți-l și veți primi un mesaj care vă avertizează ce înseamnă intrarea în modul incognito.

Ce va face YouTube este să vă semneze contul dvs. Aceasta înseamnă că nu veți putea accesa cu ușurință toate videoclipurile pe care le puteai atunci când nu aveai modul incognito activat.

Cum să activați/dezactivați modul incognito pe YouTube

Veți ști că sunteți în modul incognito după mesajul din partea de jos care spune exact asta. Fotografia dvs. de profil va fi, de asemenea, înlocuită cu pictograma tipică a modului incognito.


Dezactivează modul incognito pe YouTube

Ieșirea din modul incognito este, de asemenea, o sarcină ușoară. Doar atingeți unde era fotografia dvs. de profil și opțiunea de a dezactiva modul incognito va fi prima din listă. După ce îl atingeți, YouTube vă va conecta din nou la contul unde totul va fi exact așa cum l-ați lăsat.

Cum să activați/dezactivați modul incognito pe YouTube


Concluzie

Asta este tot ce trebuie să faci pentru a folosi modul incognito al YouTube. Veți avea cel puțin mai multă intimitate când vă uitați la videoclipurile dvs. preferate. Dacă sunteți pe iOS, sperăm că nu va trebui să așteptați foarte mult pentru ca funcția să apară. Cât de des utilizați funcția? Lasă un comentariu mai jos pentru a ne anunța.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.