Cum să activați sau să dezactivați modul sigur pentru HTC U11

Cum să activați sau să dezactivați modul sigur pentru HTC U11

Safe Mode va porni HTC U11 cu un set de software și setări care vă vor permite accesul la sistemul de operare Android în cazul în care acesta este inaccesibil la pornirea normală. Vă permite să corectați orice face ca dispozitivul să nu pornească normal prin dezinstalarea aplicațiilor nou instalate sau prin modificarea setărilor.

Puteți activa sau dezactiva modul sigur urmând acești pași:

Activați modul sigur

  1. Cu telefonul oprit, apăsați și mențineți apăsat butonul „Putere” pentru câteva secunde pentru a reporni dispozitivul.
  2. Când sigla HTC apare pe ecran, apăsați și mențineți apăsat butonul „Volum scăzutbutonul ”.
  3. Continuați să țineți „Volum scăzut” până când sistemul de operare Android este complet încărcat. Ar trebui să puteți verifica dacă sunteți în modul sigur dacă vedeți cuvintele „Mod sigur” în colțul din stânga jos al ecranului.

Dezactivați modul sigur

  1. Cu telefonul pornit, apăsați și mențineți apăsat butonul „Puterebutonul ” pentru câteva secunde pentru a afișa „Opțiuni de telefon” meniul.
  2. Alege „Repornire” opțiune.

FAQ

De ce nu pot activa modul sigur utilizând acești pași?

Fastboot trebuie să fie dezactivat pentru ca opțiunea să fie disponibilă în unele cazuri. Asigurați-vă că Fastboot este dezactivat.

De ce dispozitivul meu este blocat în modul sigur de fiecare dată când îl pornesc?

Volum scăzutbutonul ” este posibil să fi fost blocat sau ținut apăsat în timpul pornirii. Asigurați-vă că nu aveți o carcasă sau alt element care apăsă butonul.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.