Cum să activați și să utilizați modul ecran împărțit pe un Moto G6 Play

Cum să activați și să utilizați modul ecran împărțit pe un Moto G6 Play

Modul cu ecran divizat de pe Moto G6 este un economisitor de timp real. De exemplu, dacă nu vă puteți decide ce telefon să cumpărați și doriți să comparați specificațiile, a trebui să treceți de la o fereastră la alta poate fi foarte enervant. Cu funcția de ecran divizat, puteți avea două ferestre deschise și una lângă alta.

Nu numai că funcția este utilă, dar este și ușor de configurat și utilizat. Nu vă faceți griji dacă nu sunteți foarte priceput la tehnologie, deoarece veți înțelege în cel mai scurt timp. Există doar câteva sfaturi pe care trebuie să le urmați pentru a profita la maximum de ea.

Activarea modului Split Screen

Activarea modului ecran divizat pe Moto G6 Play este foarte simplă.

Un lucru de reținut este că nu toate aplicațiile de acolo vor fi compatibile cu modul ecran divizat. Depinde de dezvoltatorul aplicației să avertizeze utilizatorul despre asta, dar, din păcate, nu toți o vor face. Dacă instalați o aplicație incompatibilă și încercați să utilizați funcția cu aceasta, veți primi un mesaj care vă anunță.

O modalitate de a activa modul ecran împărțit este utilizarea metodei de glisare și plasare. Atingeți pictograma aplicației utilizate recent și, în partea de sus, veți vedea un mesaj care vă spune că acolo trebuie să trageți una dintre aplicațiile pe care doriți să le utilizați.

Când trageți aplicația acolo, aceasta va rămâne automat. Pentru a adăuga al doilea în partea de jos a afișajului, atingeți-l. Acum ar trebui să aveți două aplicații una peste alta, cu un glisor în mijloc, astfel încât să puteți vedea mai multe aplicații sau cealalte.


Utilizarea Split Screen

Prima metodă este excelentă pentru acele momente în care nu utilizați deja o aplicație. Dacă utilizați deja unul, puteți activa modul ecran divizat fără a fi nevoie să lăsați aplicația pe care o aveți deschisă.

Pentru a face acest lucru, apăsați lung pe butonul de aplicații recente și aplicația pe care o utilizați în prezent se va muta automat în partea de sus a afișajului. La fel ca prima metodă, utilizați glisorul pentru a vedea mai multe o aplicație sau alta.

De asemenea, este posibil să înlocuiți aplicația de jos cu alta fără a închide totul. Doar atingeți pictograma aplicației recente împărțite și, în timp ce aplicația de sus rămâne, partea de jos a afișajului va afișa aplicația pe care ați deschis-o. Alegeți-l pe cel cu care doriți să înlocuiți aplicația.

Cum să activați și să utilizați modul ecran împărțit pe un Moto G6 Play


Ieșirea din modul Split-Screen

Odată ce v-ați săturat de modul ecran divizat, aveți mai multe opțiuni pentru a ieși din el. Puteți apăsa lung pe butonul de aplicații recente, iar aplicația din partea de jos se va închide. Veți avea deschisă doar aplicația pe care ați avut-o deasupra.

A doua opțiune pentru a închide funcția ar fi să glisați divizorul până în jos sau în sus, în funcție de aplicația pe care doriți să o utilizați în continuare.


Concluzie

Modul ecran împărțit este o caracteristică la îndemână care vă va permite să aveți mai multe aplicații deschise. Este simplu de utilizat, ceva pe care utilizatorii care nu cunosc tehnologie îl vor îndrăgi. Vi se pare utilă funcția? Spune-ne în comentarii.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.