Cum să adăugați conținut la folderele securizate Samsung

Cum să adăugați conținut la folderele securizate Samsung

Există diferite moduri în care vă puteți păstra fișierele în siguranță. De exemplu, pe Windows, puteți adăuga o parolă la un folder pe care doriți să-l păstrați privat.

Cu Samsung, aveți foldere securizate care sunt dosare securizate și criptate pe dispozitivul dvs. Samsung unde puteți păstra fișiere precum videoclipuri, fotografii, aplicații, date și fișiere.

Cum să fișiere în folderele securizate Samsung

Notă: Pentru acest tutorial a fost folosit un Samsung Galaxy Tab S5e cu Android Pie.

Dacă doriți să adăugați conținut în dosarul securizat Samsung, evident că l-ați configurat deja. Odată ce procesul de configurare este finalizat, veți întâlni acest ecran.

Veți întâlni opțiunea de a adăuga aplicații sau fișiere. Dacă atingeți opțiunea fișiere, veți putea adăuga fișiere din:

 • Imagini
 • Videoclipuri
 • Audio
 • Documente
 • Fișierele mele

Cum să adăugați conținut la folderele securizate Samsung

Să presupunem că alegi imagini. Următoarea fereastră vă va afișa toate imaginile pe care le aveți pe dispozitivul dvs. Android și care pot fi adăugate în folderul securizat.

Puteți adăuga câte imagini sau alte fișiere doriți câte le alegeți; vor fi marcate cu o bifă. După ce ați terminat, nu uitați să apăsați pe butonul Terminat.

Veți fi întrebat dacă doriți doar să copiați fișierele sau dacă doriți să le eliminați din folderul original. Este mai logic să le mutați, deoarece ceea ce doriți să faceți este să împiedicați pe ceilalți să le vadă: ceva ce nu puteți da dacă le copiați.

Cum să adăugați conținut la folderele securizate Samsung

Cum să adăugați aplicații la folderele securizate Samsung

Prea rușinat să ai aplicația Winnie the Poo vizibilă pentru toată lumea? Nu vă faceți griji, îl puteți ascunde în Folderul securizat. Când vă aflați în pagina principală a folderului securizat, alegeți opțiunea Adăugați aplicații.

Veți avea opțiunea de a adăuga aplicația pe care o aveți pe dispozitivul Android, de a le descărca din Galaxy Store sau de a le descărca din Play Store.

Cum să adăugați conținut la folderele securizate Samsung

După ce ați ales aplicația, atingeți opțiunea Adăugați din dreapta sus.

Cum să vizualizați conținutul pe care l-ați adăugat la folderele securizate Samsung

Când deschideți folderul securizat, toate aplicațiile pe care le-ați adăugat pot fi văzute pe pagina principală. Pentru a vizualiza orice videoclip, documente sau imagini, va trebui să atingeți Fișierele mele aplicația.

La fel ca orice manager de fișiere, veți vedea toate fișierele pe care le-ați adăugat, dar cu diferența că veți vedea doar fișierele private, pe care le-ați adăugat.

Cum să schimbați pictograma aplicației Samsung Secure Folder

Atâta timp cât vă aflați în Folderul securizat, de ce să nu îl personalizați cu o pictogramă a aplicației nu atât de evidentă. Pictograma implicită este un folder cu lacăt și este puțin prea evidentă, așa că schimbarea acesteia este o idee bună.

Pentru a alege o altă pictogramă, atingeți cele trei puncte din dreapta sus și alegeți Personalizați. Puteți schimba numele aplicației împreună cu pictograma.

Există opțiuni precum:

Cum să adăugați conținut la folderele securizate Samsung

 • Câine
 • bicicleta
 • Servietă
 • Floare
 • Munte
 • Stea
 • Casetă de chat
 • Pictograma documentului

După ce schimbați pictograma, atingeți butonul Aplicați din dreapta sus.

Concluzie

Există întotdeauna fișiere pe care doriți să îi împiedicați pe alții să le vadă. Sigur, aveți alte opțiuni pentru a păstra acele fișiere în siguranță, dar unul dintre multele avantaje ale utilizării Samsung Secure Folder este că nu trebuie să instalați o altă aplicație. Ce vei adăuga?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.