Cum să adăugați cuvinte în dicționarul iPhone și iPad

Cum să adăugați cuvinte în dicționarul iPhone și iPad

Te-ai săturat ca iPhone-ul sau iPad-ul tău Apple să corecteze automat cuvintele pentru tine? Dacă înveți cum să adaugi cuvinte utilizate în mod obișnuit în dicționarul de corectare automată al dispozitivului, nu vei mai avea această problemă enervantă. Există câteva moduri prin care puteți adăuga cuvinte în dicționar. Doar consultați acest tutorial.

Notă: această postare se aplică pentru Apple iOS11

Opțiunea 1 – În zbor

Aceasta este opțiunea recomandată pentru că este atât de ușor și rapid. Puteți adăuga cuvinte în dicționar în timp ce introduceți text, utilizând acești pași.

 1. Tastați cuvântul în orice aplicație, apoi apăsați pe „Bara de spațiu„. Cuvântul este corectat automat conform așteptărilor.
 2. Presa „Backspace” și balonul va apărea deasupra cuvântului care conține cuvântul corectat automat. Atingeți-l pe cel care se potrivește cu cuvântul dvs.

Cuvântul este acum adăugat în dicționarul intern al tastaturii iOS. Nu va trebui niciodată să corectezi cuvântul din nou.

Dacă doriți vreodată să ștergeți cuvintele pe care le-ați adăugat în dicționarul tastaturii, accesați „Setări” > “Resetează” > “Reset Keyboard Dictionary„.


Opțiunea 2 – Adăugarea de cuvinte dintr-o limbă diferită

Dacă vorbiți mai multe limbi și dispozitivul continuă să vă corecteze, importați dicționare suplimentare utilizând acești pași.

 1. Atingeți orice cuvânt pentru a-l selecta.
 2. Atingeți săgeata dreapta, apoi selectați „Defini„.
 3. Selectați „Administra„.
 4. Atingeți butonul nor de lângă dicționarul pe care doriți să îl utilizați pentru a-l descărca. Dispozitivul dvs. ar trebui să înceteze să vă deranjeze cu privire la corectarea cuvintelor în limba respectivă.
  Dicționare iOS

Opțiunea 3 – Utilizarea comenzilor rapide

Puteți adăuga cuvinte în bloc înainte de a le folosi folosind această opțiune.

 1. Deschis „Setări„.
 2. Selectați „Tastatură„.
 3. Derulați în jos și selectați „Adăugați o comandă rapidă nouă…
 4. Tastați cuvântul pe care doriți să-l adăugați în ambele „Fraza” și „Comandă rapidă”, iar corectarea automată nu va deranja din nou acel cuvânt.
  iOS Creați o comandă rapidă

Puteți șterge o comandă rapidă glisând spre stânga peste comanda rapidă din „Setări” > “Tastatură„, apoi atingeți „Șterge


FAQ

Există undeva o listă care îmi permite doar să adaug cuvinte în dicționar?

Nu. Dar ai putea pur și simplu să le tastați unul câte unul într-o aplicație, apoi să le adăugați pe toate în dicționar în acest fel.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.