Cum să adăugați o nouă amprentă pe dispozitivul dvs. Android

Cum să adăugați o nouă amprentă pe dispozitivul dvs. Android

Deoarece doriți să vă protejați confidențialitatea, faceți lucruri precum adăugați o parolă sau un model pe dispozitivul dvs. Android. Problema cu aceste tipuri de măsuri de securitate este că cineva vă poate vedea în timp ce vă desenați modelul și mai târziu să vă acceseze telefonul.

Deoarece nimeni nu vă poate copia amprenta, este modalitatea perfectă de a vă păstra dispozitivul Android în siguranță. Să vedem cum se face.

Cum să adăugați rapid o amprentă – Android Pie

Pentru a adăuga o nouă amprentă pe dispozitivul Android Pie:

  1. Mergi la Setari
  2. Atingeți Securitate și locație
  3. Accesați Fingerprint
  4. Introduceți codul PIN sau parola pentru dispozitivul dvs
  5. Atingeți Adăugați amprentă

Persoana a cărei amprentă este adăugată va trebui să-și plaseze degetul pe senzor. Instrucțiunile de pe ecran vă vor spune că va trebui să puneți degetul în diferite poziții până când obțineți OK.

Odată ce obții OK, ești gata. Nu uitați să denumiți amprenta imediat ce o adăugați atingând numele implicit pe care i-a fost dat (Amprenta 1).

Cum să ștergeți o amprentă – Android Pie

Cum să adăugați o nouă amprentă pe dispozitivul dvs. Android

Nu mai sunteți prieten cu persoana a cărei amprentă ați adăugat-o? Nu-ți face griji, se întâmplă. Pentru a elimina amprenta acelei persoane, urmați aceiași pași pe care i-ați făcut pentru a o adăuga și atingeți pictograma coș de gunoi din dreapta amprentei pe care doriți să o ștergeți.

Concluzie

Folosind amprenta dvs. ca măsură de securitate, vă puteți accesa dispozitivul Android mult mai rapid. Un alt avantaj este că vă puteți debloca telefonul într-o zonă aglomerată, fără să vă faceți griji că cineva vă va descoperi parola. Câte persoane crezi că vei adăuga?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.