Cum să adăugați un co-gazdă în Zoom

Cum să adăugați un co-gazdă în Zoom

Adăugarea unui co-gazdă la întâlnirea dvs. Zoom vă poate ușura cu adevărat sarcina. Când întâlnirile ajung la un anumit număr de utilizatori, gestionarea întâlnirii pe cont propriu poate fi o provocare.

Este posibil să fie nevoie să răspunzi la ușă, în timp ce, în același timp, trebuie să partajezi un fișier cu toată lumea la întâlnire. Atribuind un co-gazdă, puteți continua întâlnirea și vă puteți ocupa de orice afacere neașteptată.

Cum să activați funcția de co-gazdă în Zoom

Funcția Co-gazdă nu este activată în mod implicit, așa că va trebui să accesați Pagina oficială a lui Zoom pentru a porni. După ce v-ați conectat la contul dvs. și faceți clic pe Setări opțiunea din stânga.

Puteți derula în jos până când găsiți opțiunea Co-gazdă, dar cu atât de multe opțiuni poate fi ușor trecută cu vederea. Pentru a deschide căutare opțiunea apăsați pe Ctrl + F cheile dacă le utilizați Windows și CMD + F pentru utilizatorii de Mac.

Când apare opțiunea, activați-o și sunteți gata.

Cum să adăugați un co-gazdă în Zoom

Cum să adăugați un co-gazdă în Zoom

După ce ați început întâlnirea dvs. Zoom, faceți clic pe Gestionați participanții opțiunea din stânga jos. Veți vedea o listă cu toți cei care fac parte din întâlnirea dvs.

Plasați cursorul peste persoana pe care doriți să o numiți Co-gazdă și Mai multă opțiune ar trebui să apară. Faceți clic pe el și alegeți din meniu Faceți co-gazdă.

Cum să adăugați un co-gazdă în Zoom

Zoom vă va afișa un mesaj de confirmare despre a face persoana respectivă co-gazdă. Faceți clic pe da și apoi Co-gazdă va apărea în partea laterală a numelui persoanei.

Cum să eliminați pe cineva din co-gazdă în Zoom

Dacă vă răzgândiți vreodată și doriți să eliminați pe cineva din Co-gazdă, trebuie doar să urmați pașii pe care i-ați făcut pentru a-l transforma în Co-gazdă. Chiar sub opțiunea Make Host va fi opțiunea de a le elimina din ea.

Cum să adăugați un co-gazdă în Zoom

Concluzie

Ar fi bine dacă nu ar trebui să accesați site-ul oficial Zoom pentru a activa funcția, dar cel puțin este posibil. Sperăm că, în viitorul apropiat, Zoom va face posibilă activarea funcției chiar din aplicație.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.