Cum să adăugați un fundal virtual la o întâlnire Zoom

Cum să adăugați un fundal virtual la o întâlnire Zoom

Încercați de obicei să analizați fundalul Zoom al oamenilor ori de câte ori vă aflați într-o întâlnire? Dacă da, există șanse mari ca și alții să facă același lucru cu trecutul tău.

Indiferent dacă doriți doar puțină intimitate sau poate nu ați avut timp să curățați, este de asemenea bine să știți că puteți conta pe această funcție. Vă puteți ascunde fundalul cu opțiuni precum Golden Gate Bridge sau orice altă imagine de pe computer.

Cum să vă schimbați fundalul cu zoom în Windows

La descărcați Zoom pentru Windows, va trebui să accesați site-ul oficial al companiei. După ce ați terminat cu configurarea, va trebui să vă conectați la contul dvs.

  • Faceți clic pe poza dvs. de profil
  • Mergi la Setari
  • Faceți clic pe opțiunea Fundal virtual din bara de meniu din stânga

În mod implicit, Zoom va avea câteva opțiuni pe care să le utilizați imediat. Puteți alege dintre imagini precum podul Golden Gate, iarba și spațiul cosmic.

Dacă nu sunteți mulțumit de niciuna dintre aceste imagini, faceți clic pe semnul plus de deasupra imaginii spațiu și încărcați o imagine de pe computer.

Dacă doriți vreodată să schimbați fundalul, mai târziu, faceți clic pe săgeata sus din partea de jos; ar trebui să fie lângă opțiunea Stop Video.

Cum să schimbați fundalul virtual în Zoom pentru iOS

După ce v-ați conectat la Zoom pe dispozitivul iOS, atingeți cele trei puncte din dreapta jos a afișajului. Aceasta va deschide meniul Mai multe; Alegeți opțiunea Fundal virtual.

La fel ca și în cazul Windows, puteți alege un fundal oferit de Zoom sau îl puteți încărca pe al dvs.

Concluzie

Schimbarea fundalului este o adevărată salvare. Uneori nu ai timp să-ți creezi un fundal bun după o zi haotică. Ce fundal folosesti? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.