Cum să buclați videoclipuri YouTube

Cum să buclați videoclipuri YouTube

Când dați peste un videoclip YouTube care vă place, este aproape imposibil să nu repetați videoclipul. Trebuie doar să-l vizionați din nou și din nou, bine că YouTube are o funcție de buclă integrată.

Repetarea videoclipului poate deveni destul de enervant când faci ceva de genul spălatului vaselor. Cu următoarele sfaturi, veți putea repeta videoclipurile dvs. preferate de pe YouTube de câte ori doriți.

Următorul articol vă va ajuta să:

 • Utilizați funcția integrată de buclă video YouTube pe desktop
 • Buclă un videoclip YouTube pe orice dispozitiv Android

Cum să utilizați videoclipul YouTube integrat pentru a căuta videoclipuri

Vestea bună este că este posibil să buclați orice videoclip fără a fi nevoie să instalați extensii terță parte. Vestea proastă este că nu se poate face în aplicația YouTube, veți avea nevoie de ajutorul browserului preferat.

Pentru a bucla un videoclip:

 • Accesați YouTube
 • Începeți să vizionați videoclipul pe care doriți să îl repetați
 • Faceți clic dreapta oriunde pe videoclip pentru a deschide meniul contextual, apoi faceți clic pe Buclă

Nu veți putea vedea nicio indicație clară că videoclipul este marcat pentru a se repeta iar și iar. Singura modalitate de a verifica dacă un videoclip se repetă este să faceți clic dreapta și să verificați dacă există o bifă în partea laterală a opțiunii.

Dacă făcând clic dreapta o dată, nu vedeți opțiunea buclă, încercați rapid să faceți clic dreapta de două ori. Opțiunea buclă va fi prima din listă.

Cum să buclați videoclipuri YouTube pe orice dispozitiv Android

Pentru a reda un videoclip YouTube pe orice dispozitiv Android, va trebui să utilizați un browser și nu aplicația Android. Opțiunea de a bucla videoclipul va apărea numai dacă accesați YouTube în browser. Opțiunea buclă va apărea indiferent dacă utilizați Chrome, Opera etc.

Pentru a bucla un videoclip YouTube:

Cum să buclați videoclipuri YouTube

 1. Accesați youtube.com în browserul dvs. preferat
 2. Faceți clic pe cele trei puncte din dreapta sus
 3. Alegeți Site desktop
 4. Redați orice videoclip de pe YouTube
 5. Apăsați lung pe videoclip
 6. Atingeți opțiunea Buclă

Cum să buclați videoclipuri YouTube

Buclă orice YouTube cu ajutorul Listen on Repeat

Există o aplicație web numită Ascultă pe Repeat care poate ajuta, de asemenea, să difuzeze videoclipuri, indiferent dacă le vizionați pe computer sau pe dispozitivul mobil.

Pentru a face o buclă video, copiați adresa URL și inserați-o în căutarea din stânga sus.

Cum să buclați videoclipuri YouTube

Redarea videoclipului va începe automat. Pentru a seta ce parte a videoclipului vrei să faci buclă, folosește glisoarele roz din partea de jos a videoclipului. Asta este tot ce trebuie să faceți, videoclipul va bucla partea pe care o setați automat.

Pentru a controla videoclipul, puteți utiliza opțiunile de control oferite de aplicația web în partea de sus a videoclipului sau puteți utiliza opțiunile YouTube.

Cum să buclați videoclipuri YouTube

Cu excepția cazului în care utilizați glisoarele pentru a marca partea din videoclip pe care doriți să o faceți în buclă, videoclipul va fi redat în întregime. De asemenea, nu este nevoie să vă înregistrați pentru a utiliza aplicația. Vă puteți crea un cont dacă doriți, dar nu este nicio obligație să faceți bucla videoclipuri.

Concluzie

Unele videoclipuri de pe YouTube sunt fantastice și trebuie văzute din nou și din nou. Dacă întâlnești unul dintre acele videoclipuri, știi ce opțiuni ai pentru a bucla acele videoclipuri de câte ori vrei. Ce videoclip YouTube ai de gând să faci buclă? Anunță-mă în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.