Cum să chat de grup cu mai mulți utilizatori Instagram

Cum să chat de grup cu mai mulți utilizatori Instagram

Conectarea cu oamenii virtual nu a fost niciodată mai importantă. Indiferent dacă vă despărțiți de prieteni și familie, deoarece locuiți departe unul de celălalt sau din cauza carantinei, nu a fost niciodată mai ușor datorită sălilor de întâlnire virtuale precum Zoom, Google Meetings, Microsoft Teams și acum Instagram.

În funcție de câte persoane doriți să discutați cu Instagram, vă oferă două opțiuni. Dacă doriți să discutați cu până la 32 de persoane, puteți crea un chat text de grup cu mesaje directe. Dacă doriți să faceți un chat video, Instagram oferă un chat video de grup pentru până la 6 persoane simultan.

Cum să adaugi persoane la un chat text de grup

Crearea unui grup se poate face în șase pași simpli odată ce deschideți aplicația Instagram

  • Începeți prin a face clic pe pictograma mesaje directe din colțul din dreapta sus al feedului dvs., este cea care arată ca o săgeată deasupra panglicii cu povești.
  • Apoi, faceți clic pe pictograma de scriere din dreapta sus. Arată ca un bloc pătrat cu un creion așezat în diagonală peste el.
  • Acum puteți adăuga oriunde de la 2 la 32 de persoane la grup.
  • După ce ați adăugat persoanele dorite în grupul dvs., faceți clic pe Următorul pe iOS sau pe Chat pe Android pentru a crea grupul
  • Acum este momentul în care vă puteți compune mesajul real, care poate fi text, un videoclip/fotografie din biblioteca dvs. sau unul nou.
  • Adăugați orice legendă sau efecte la videoclipul/fotografiile dvs.
  • Faceți clic pe trimite

Urmărirea diferitelor grupuri poate fi dificilă, mai ales dacă există o suprapunere de oameni în grupuri. Pentru a ajuta la rezolvarea acestei probleme, Instagram a făcut posibilă denumirea fiecărei conversații de grup, pentru a face acest lucru pur și simplu faceți clic pentru a intra în conversația de grup și apoi apăsați pe Denumiți acest grup în partea de sus a conversației.

Cum să adăugați persoane la un chat video de grup

Crearea unui grup de chat video este la fel de ușor de făcut în aplicația Instagram.

  • Mai întâi, atingeți pictograma mesaj din partea dreaptă sus a Feed-ului dvs., deasupra panglicii cu poveste
  • Apoi faceți clic pe pictograma video din dreapta sus și selectați persoanele pe care le doriți în chatul video de grup. Amintiți-vă că puteți avea doar până la șase persoane simultan în chatul video
  • După ce ați selectat persoanele pe care doriți să le adăugați, faceți clic pe Start.

Odată ce apelul a fost început, fiecare persoană va primi o notificare de la Instagram că o suni.

Dacă sunteți deja într-un chat video și doriți să adăugați pe altcineva, pur și simplu faceți clic pe pictograma de adăugare care arată ca o siluetă de 2 persoane și căutați persoana pe care doriți să o adăugați, va fi început un nou thread și va primi notificarea că le suni tu.

Utilizări pentru chat-urile de grup Instagram

Prietenii si familia

Acesta este probabil cel mai comun și mai ușor de gândit. Aveți o mână de prieteni care vă împărtășesc dragostea pentru meme-uri, design interior sau alte interese, așa că creați un grup doar cu ei, astfel încât să puteți partaja toate postările cu adevărat bune pe care le găsiți.

Grupuri de suport

A fi separat de oamenii cărora îți pasă poate fi greu și nu contează dacă acea separare este fizică sau emoțională, a avea o conexiune virtuală la momentul potrivit poate face toată diferența din lume pentru tine sau pentru altcineva.

Dacă nu simți că ai acum oameni care ar fi dispuși să te sprijine prin orice ai de-a face în prezent, fie că este vorba de depresie/anxietate, sobrietate sau o tragedie. Există comunități pentru aproape orice situație, doar căutați cuvinte cheie comune și începeți să vă conectați cu persoanele pe care le vedeți că se potrivesc cu ceea ce aveți nevoie.

Afaceri

Instagram poate fi un atu imens atât pentru liber profesioniști, cât și pentru companii. Puteți folosi chat-urile de grup pentru coaching, colaborări, cercetare de piață și multe altele. Poate părea contra-intuitiv să folosești chat-urile de grup ca o resursă de afaceri, mai ales că multor companii le place să organizeze experiențe mai personalizate pentru publicul lor, dar atunci când este făcută corect, poate avea un impact uriaș asupra mărcii.

Coaching

Pentru aceasta, recomand cu căldură să utilizați opțiunile de apel video în loc de chat-ul text de grup obișnuit, deoarece menține grupul la o dimensiune mai gestionabilă și permite mai multă viteză și minuțiozitate în discuție.

Colaborări

Colaborarea cu alte conturi poate crește gradul de cunoaștere a mărcii și acoperirea postărilor. Având posibilitatea de a discuta cu toate conturile diferite din aceeași aplicație despre care conținutul va fi partajat, poate eficientiza cu adevărat întregul proces, între discuțiile inițiale, afișarea schițelor de postări și partajarea analizelor postărilor într-un singur spațiu.

Cercetare de piata

Cercetarea de piață poate fi pârghia de care are nevoie un cont pentru a câștiga sau a-și menține avantajul competitiv și ce loc mai bun pentru a-l obține decât de la adepții și clienții ideali. Puteți utiliza diferite grupuri pentru posturi de testare A/B și design.

O altă utilizare ar fi să-i invitați pe cei mai activi urmăritori pe care îi aveți la un chat de grup pentru a cere subiecte de postare pentru a asigura cea mai potrivită piață.

Concluzie

Există o mulțime de utilizări diferite pentru care pot fi folosite textul de grup Instagram și chatul video. Dacă urmați pașii enumerați mai sus, puteți crea și organiza conversații de grup pentru a se potrivi oricărei nevoi. Nu uitați doar că chaturile video sunt limitate la 6 persoane simultan, în timp ce chaturile text de grup pot avea până la 32 de persoane. Distrează-te conectându-te!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.