Cum să copiați și să lipiți în Google Lens

Cum să copiați și să lipiți în Google Lens

Google Lens poate fi folosit pentru tot felul de lucruri. De exemplu, puteți scana o pereche de pantofi și îi cere lui Lens să vă arate de unde îi puteți obține online.

Dar, Google Lens poate ajuta, de asemenea, studenții și non-studentii să copieze text scris pe orice computer. Aceasta este o modalitate excelentă de a salva orice notă scrisă pe care le aveți și de a nu pierde mult timp în acest proces.

Cum să transferați note scrise de mână pe computer folosind Google Lens

Pentru a copia notele scrise de mână pe computer, va trebui să utilizați cea mai recentă versiune de Chrome și aplicațiile Google Lens. De asemenea, asigurați-vă că sunteți conectat la ambele cu același cont.

Deschideți Google Lens și aplicația va evidenția textul automat, fără a fi nevoie să faceți nimic dacă este scurt. Dacă vedeți că Lens nu evidențiază tot ceea ce doriți, utilizați capetele albastre pentru a selecta textul dorit.

Atingeți textul evidențiat și alegeți opțiunea Copiere pe computer pe care o veți vedea în partea de jos.

După ce primiți mesajul că textul dvs. a fost copiat, deschideți, de exemplu, Google Docs și faceți clic dreapta pentru a lipi. Această funcție poate fi utilă atunci când sunteți în oraș și vedeți textul pe care îl considerați interesant.

Dacă nu aveți chef să faceți o fotografie, puteți utiliza Google Lens pentru a salva textul în Google Doc Notes. Dar, cum puteți verifica dacă rulați pe cea mai recentă versiune de Chrome și, dacă nu, cum puteți actualiza browserul?

Cum se verifică versiunea Chrome și cum se actualizează

Dacă nu sunteți sigur pe ce versiune de Chrome rulați, puteți verifica făcând clic pe punctele din dreapta sus. Plasați cursorul pe opțiunea de ajutor. Ar trebui să vedeți o fereastră laterală cu opțiunea Despre Chrome.

Cum să copiați și să lipiți în Google Lens

Dacă rulați pe cea mai recentă versiune Chrome, veți vedea un mesaj care vă anunță. Dacă nu, browserul va începe să descarce actualizarea automat.

Concluzie

Acele fotografii care iau zile pentru a salva textul pe care l-ați văzut pe un semn în drum spre serviciu au dispărut. Este aceasta o caracteristică pe care crezi că o vei folosi mult? Împărtășiți-vă gândurile în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.