Cum să descărcați și să utilizați extensiile beta în Chrome

Cum să descărcați și să utilizați extensiile beta în Chrome

Google Chrome Beta este un browser web care își propune să îmbunătățească Chrome, oferind utilizatorilor săi șansa de a oferi informații și îmbunătățiri asupra noilor versiuni. Deși nu este la fel de stabil ca versiunea finală (versiunea beta înseamnă că este încă testat), are noi funcții care nu sunt încă disponibile pe browserul principal.

Scopul principal al Google Chrome Beta este de a testa noi actualizări și funcții înainte ca acestea să fie lansate oficial publicului. Google Chrome Beta conține de obicei actualizări constante și funcții noi, iar utilizatorii Beta pot experimenta aceste actualizări înaintea oricui.

Odată testați, utilizatorii pot oferi feedback valoros direct la asistența Google. Aici, ei își vor împărtăși experiența și, de asemenea, își vor da părerea și recomandările dezvoltatorilor.

În Beta Extension, Google își propune să îmbunătățească utilizarea memoriei, astfel încât să îi ofere capacitatea de a susține o mulțime de file deschise în același timp, fără teama că browserul se va bloca. Aceasta este o caracteristică foarte atractivă, mai ales pentru persoanele cărora le place să lase deschise o mulțime de file simultan.

În ceea ce privește oamenii care se bucură de a fi organizați, nici extensia Chrome Beta nu i-a lăsat în urmă, deoarece Google testează și aranjarea tuturor paginilor pe care le-ați marcat alfabetic în Extensia Chrome Beta. Acest lucru face ca locația paginilor marcate să fie destul de ușor de căutat și să consume mai puțin timp.

Actualizările nu sunt intruzive și vor avea loc de obicei în fundal, așa că sunt șanse ca foarte mulți oameni să nu știe dacă și când au o versiune actualizată sau chiar ce versiune sau număr este. Uneori, actualizările pot necesita repornirea browserului.

Un punct de remarcat este, de asemenea, că nu este posibil să sincronizați Chrome Beta cu browserul Google Chrome obișnuit, deoarece actualizarea la versiunea Beta înseamnă că instalarea dvs. stabilă existentă a Chrome va fi suprascrisă, iar cele două nu pot fi rulate unul lângă altul.

Deci, cum descarcăm extensia Google Chrome Beta?

  • Dacă aveți un computer Windows, faceți clic dreapta pe meniul Start, accesați panoul de control, apoi faceți clic pe fila sistem și securitate și, în sfârșit, treceți la meniul sistem pentru a vedea dacă tipul de sistem este Windows pe 32 sau 64 de biți.
  • Apoi, mergeți la Pagina Canale de lansare Chrome, care lansează treptat actualizări și aici, veți găsi versiunile stabile ale canalelor pentru software-ul Chrome Beta atât pentru ferestrele pe 32, cât și pe 64 de biți.
  • Descărcați și instalați Canalul Beta, care este cea mai stabilă versiune pre-lansare pentru cei care doresc să vadă ce urmează fără să-și asume prea mult risc, care este disponibil în prezent și este actualizat constant.
  • Odată ce extensia beta a fost instalată, închideți și apoi redeschideți din nou browserul Chrome. Apoi faceți clic pe fila de meniu din partea dreaptă a browserului și selectați fila de setări. Odată deschis, verificați meniul drop-down din stânga și faceți clic pe fila „Despre Chrome”.
  • Aceasta vă va arăta numărul versiunii pe care o aveți. Ar trebui să scrie Beta lângă numărul care a fost afișat și aceasta va fi versiunea dvs. implicită până la momentul în care vă decideți să treceți la o altă versiune.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.