Cum să dezactivați sunetul canalelor pe Slack

Cum să dezactivați sunetul canalelor pe Slack

Poate fi dificil să găsești modalități de a-ți ajuta echipa să se conecteze în timp ce rămâi productiv. Poate că ați auzit despre Slack, o aplicație de mesagerie care pare să reunească toți membrii personalului companiei dvs. într-un singur loc. Multe companii par să se îndrepte către adoptarea acestei aplicații, deoarece ajută la îmbunătățirea eficienței lucrătorilor la locul de muncă. Această aplicație este extrem de utilă și vă poate ajuta pe dvs. și echipa dvs. să finalizați mai multe proiecte rapid.

Bazele Slack

Slack este o aplicație de comunicare creată de Slack Technologies. Este mai mult ca o cameră de chat, care este menită să înlocuiască e-mailul normal de serviciu ca mijloc de comunicare și partajare a informațiilor. Aplicația Slack are diverse spații de lucru care vă permit să comunicați cu ceilalți membri ai echipei sau colegii dvs. de muncă. Puteți face acest lucru creând un canal pentru colegii dvs. de lucru, care vă va permite să conversați privat și să partajați alte fișiere, foi de calcul, PDF-uri, videoclipuri și audio unul cu celălalt.

Acest lucru poate ajuta la eliminarea nevoii de a călători de la un birou la altul. Slack vă permite să vă integrați cu alte aplicații precum Google Drive, Dropbox, Heroku, Zendesk și Zapier, ceea ce face mai ușor să vă îndepliniți toate sarcinile pe o singură platformă. Crearea unui canal este foarte simplă. Trebuie doar să vă înscrieți și să invitați alți membri să se alăture canalului printr-o adresă URL personalizată. Slack are o aplicație bazată pe web, care poate fi accesată prin intermediul site-ului lor web și o aplicație pentru Android, iPhone și Windows Phone.

Cum să dezactivați sunetul canalelor Slack

Când lucrați din greu pentru a trimite un proiect într-un termen limită strâns, este posibil să nu doriți ca notificări să vină de la canalul Slack de conversație obișnuită al biroului dvs. Se poate simți că vă distrage atenția atunci când încercați să vă concentrați. Din fericire, aveți opțiunea de a dezactiva sunetul canalului. Dacă faceți acest lucru, veți bloca notificările și sunetele de alertă din acel canal. Este un proces foarte simplu și puteți oricând să dezactivați sunetul oricărui canal din aplicația Slack folosind setările.

Începeți prin a vă conecta la contul dvs., apoi faceți clic pe canalul pe care doriți să-l dezactivați. Pe telefonul sau pe pad, trebuie să glisați spre dreapta pentru a accesa meniul canalului, apoi să atingeți canalul pe care doriți să-l dezactivați. Fiecare canal conține de obicei conversații între două persoane sau un grup. În browserul dvs. web, faceți clic pe meniul de setări situat în partea stângă, lângă bara de căutare. În telefon sau în pad, trebuie să faceți clic pe „nume #canal” pentru a deschide setările. Apoi, faceți clic pe „mute# (nume canal).” Aceasta înseamnă că canalul a fost dezactivat. Pe telefonul sau tableta dvs., faceți clic pe „notificări” și apoi pe „dezactivați canalul” în meniul care apare.

Acum canalul tău ar trebui să fie dezactivat. Aceasta înseamnă că nu veți mai putea primi nicio notificare de la acel canal. Cu toate acestea, puteți accesa în continuare canalul.

Activarea sunetului canalelor Slack

De asemenea, puteți activa sunetul canalului oricând doriți. Pentru a face acest lucru pe computer, accesați setările canalului și apoi faceți clic pe „unmute# (nume canal).” Notificările ar trebui restaurate. Folosind telefonul sau tableta, localizați simbolul unui clopoțel cu o bară oblică pe el, care se află de obicei lângă numele canalului, apoi faceți clic pe acesta pentru a activa sunetul canalului.

Utilizarea aplicației Slack poate fi foarte utilă pentru a vă îndeplini obiectivele zilnice, pentru a rămâne în contact cu colegii și pentru a vă ține pasul cu lista de sarcini. Dar sunetul unei conversații în curs de desfășurare poate fi deranjant, ceea ce duce la o pierdere a concentrării în birou. Unii oameni ar putea să facă față sunetelor nesfârșite de notificare, în timp ce alții nu pot. Dacă aveți nevoie de puțină liniște în timp ce vă finalizați munca, puteți acum să dezactivați sunetul canalului pentru un pic de liniște în birou.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.