Cum să dezactivați sunetul chaturilor individuale și de grup WhatsApp

Cum să dezactivați sunetul chaturilor individuale și de grup WhatsApp

Dezactivarea chat-urilor WhatsApp vă poate oferi liniște atunci când aveți tendința de a primi o mulțime de mesaje. Încercați să rămâneți în frunte și să răspundeți cât mai multe, dar pentru acele momente în care doriți doar să vă deconectați, dezactivarea este cel mai bun pariu.

Dezactivarea conversației WhatsApp vă va oferi o pauză de care aveți nevoie. Mai târziu, când aveți mai mult timp la dispoziție, puteți reveni la răspunsul la toate aceste mesaje.

Cum să dezactivați sunetul conversațiilor individuale WhatsApp

Pentru a dezactiva sunetul oricărui WhatsApp, va trebui doar câțiva pași. Puteți opri câte conversații doriți și, în timp ce veți primi mesajele, telefonul nu va vibra și nu va emite niciun sunet.

Pentru a dezactiva sunetul conversației WhatsApp:

  • Deschide WhatsApp
  • Deschide chatul pe care vrei să-l dezactivezi
  • Atingeți punctele din dreapta sus
  • Alegeți opțiunea Dezactivare notificări
  • Alegeți suma pentru care doriți să suprimați notificările
  • Atingeți OK pentru a salva modificările

De asemenea, puteți dezactiva sunetul conversațiilor de grup urmând aceiași pași de mai sus. O altă modalitate de a accesa opțiunile de dezactivare a notificărilor este atingând informațiile de grup sau de chat și comutând la opțiunea Dezactivare notificări.

Cum să dezactivați sunetul chaturilor individuale și de grup WhatsApp

Cum să activați sunetul chat-urilor WhatsApp

Când ați decis că ați avut suficient timp departe de chat-urile dvs., puteți activa sunetul conversației deschizând chat > ​​Opțiuni > Activați sunetul. Aceiași pași se aplică pentru chaturile de grup.

Concluzie

Există momente când luarea unei pauze de la mesajele WhatsApp este o necesitate. Amintiți-vă că a dezactiva sunetul conversațiilor pe WhatsApp nu este același lucru cu a bloca pe cineva; veți primi în continuare mesajele. Ce conversație vei opri? Anunță-mă în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.