Cum să dezinstalați aplicațiile pe Android

Cum să dezinstalați aplicațiile pe Android

Dacă sunteți un utilizator pasionat de Android, sunt șanse să aveți o grămadă de aplicații instalate pe smartphone. Ca urmare, a nu avea suficient spațiu de stocare este ceva adesea inevitabil, mai ales pentru un telefon cu memorie mică.

Este posibil să aveți una sau două aplicații pe care le utilizați în mod regulat. Uneori, acele aplicații arată reclame pentru alte aplicații care ți-ar putea gâdila fantezia. La început, aceste noi aplicații vă atrag interesul, le descărcați și instalați imediat. Deci, ce se întâmplă cu aceste aplicații? Le-ai folosi si tu frecvent?

Nici măcar nu este surprinzător dacă utilizați acele aplicații noi o singură dată înainte de a decide să le ignorați sau, mai rău, nu le-ați folosit deloc. Este posibil să aveți zeci de astfel de aplicații. Deci ce poți face cu asta? Dezinstalați aceste aplicații una câte una?

Din fericire, nu trebuie neapărat să faci ceva atât de obositor. Unele aplicații minunate din Magazinul Play vă permit să dezinstalați mai multe aplicații simultan, unii l-ar numi Dezinstalare lot. Iată o listă cu câteva aplicații ușor de utilizat care vă permit să faceți exact asta. Toate aplicațiile enumerate mai jos sunt folosite gratuit.

1. Dezinstalare simplă a aplicației

Dezinstalare ușoară este probabil una dintre cele mai simple de utilizat. Nu trebuie să faceți nimic complicat, cum ar fi rootarea telefonului pentru a utiliza această aplicație. Odată ce instalați și lansați aplicația, aceasta va afișa automat toate aplicațiile în ordine alfabetică. Puteți alege să sortați aplicațiile după nume, dimensiune sau data instalării într-un mod crescător sau descendent.

dezinstalare usoara

De acolo, doar marcați toate aplicațiile pe care doriți să le ștergeți, apoi faceți clic pe Dezinstalează buton. Atingeți Bine de fiecare dată când apare o fereastră.

dezinstalare usoara

Easy Uninstaller oferă, de asemenea, o curățare mai aprofundată prin eliminarea oricăror fișiere suplimentare pe care o aplicație le lasă de obicei în urmă. Deoarece aceste fișiere rămase sunt de obicei mici, depinde de dvs. dacă să le eliminați sau nu.

2. Multi App Uninstaller

Multi App Uninstaller este similar cu Easy Uninstaller în ceea ce privește ușurința. Puteți sorta aplicațiile fie după data instalării, fie după nume. De asemenea, are o funcție de căutare dacă doriți să găsiți rapid aplicația (aplicațiile) pe care doriți să le dezinstalați.

Cum să dezinstalați aplicațiile pe Androiddezinstalare mai multe aplicații

Diferența notabilă dintre Easy Uninstaller și Multi App Uninstaller este interfața de utilizare. Multi App Uninstaller afișează toate aplicațiile instalate listate într-o grilă. Puteți vedea rapid toate aplicațiile pe care le-ați instalat, fără a derula prea mult în jos, în cazul în care aveți prea multe aplicații. Unii oameni pot prefera acest tip de afișare în loc să aibă o singură aplicație listată pe rând.

3. Batch Uninstaller

Batch Uninstaller are destul de multe asemănări cu Easy Uninstaller în ceea ce privește interfața de utilizare. Desigur, nu oferă atât de multe funcții precum Easy Uninstaller, cum ar fi bara de căutare și opțiunea de a șterge fișierele reziduale. Puteți sorta în continuare aplicațiile pentru a le marca mai ușor pentru ștergere.

dezinstalare lot

Principalul punct forte al acestei aplicații este ușurința sa. Pentru a instala această aplicație, nu aveți nevoie de mult spațiu – aplicația are nevoie doar de aproximativ 1 MB de spațiu de stocare disponibil. Batch Uninstaller este o alternativă bună dacă doriți să atenuați și mai mult smartphone-ul dvs. deja înghesuit.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.