Cum să downgradezi Google Chrome

Cum să downgradezi Google Chrome

Google Chrome este, fără îndoială, cel mai popular browser al vremurilor noastre. Funcționează grozav, dar nu întotdeauna face lucrurile corect cu actualizările. Noile versiuni pot să nu fie la fel de bune ca versiunile anterioare sau pot avea erori.

Echipa Google se ocupă de menținerea browser-ului cât se poate de actualizat și sigur, menținând în același timp ușurința în utilizare. În acest scop, noi iterații sunt lansate destul de des. Știai, totuși, că fiecare versiune nouă trece prin trei faze diferite înainte ca majoritatea dintre noi să o vedem vreodată?

Prima iterație a fiecărei noi lansări se numește „Canar” versiune. Acesta este extrem de instabil și nu este niciodată recomandat publicului larg. Este adaptarea pe care constructorii o folosesc pentru a testa problemele de compatibilitate și alte lucruri. Cea mai mare parte a ceea ce apare în Canary nu ajunge niciodată la produsul final care este pe computerul dvs. (sau Mac.)

Urmează ceea ce se numește pur și simplu „Dev” predare. Aceasta este o fază foarte timpurie a produsului finit și este predispusă la prăbușire și malware. Dezvoltatorii lucrează din greu pentru a remedia aceste probleme înainte de a trece la următoarea parte…

The „Beta” versiunea este ceea ce mulți dintre noi, cei tehnicieni, tindem să o folosim – uneori alături de o versiune stabilă. Da, acest lucru se poate face pe aceeași mașină. Această iterație este destul de stabilă, dar va avea încă câteva erori minore și blocări de rezolvat. Testerii beta petrec mult timp încercând pentru a sparge lucrurile, astfel încât să putem raporta echipei de dezvoltare pentru a rezolva problemele pentru dvs. – utilizatorul final.

Versiunea de lansare publică este adesea denumită pur și simplu „Grajd” versiune. Chiar și atunci când aveți cea mai recentă versiune stabilă, totuși, puteți întâmpina probleme. Este posibil să descoperiți că unele programe mai vechi de pe computerul dvs. nu funcționează bine cu acest nou Chrome. Este posibil ca unele dintre extensiile dvs. să nu funcționeze. Ce ar trebui să faci DO in aceasta instanta?

Puteți oricând să reveniți la versiunea actuală de Chrome la una veche. Este un proces destul de simplu, dar înainte de a face acest lucru, vă sugerez să vă salvați profilul Chrome. Acesta constă în lucruri precum setările dvs., marcajele, istoricul și parolele. Nu vrei să le pierzi pe acestea! Făcându-le copii de rezervă (sincronizându-le), vor fi restaurate automat atunci când vă conectați la contul dvs. Google pe noua versiune (VECHE!) de Chrome după ce aceasta a fost instalată.

Pentru a le face copii de rezervă, faceți clic pe cele trei puncte din colțul din dreapta sus al browserului Chrome și alegeți „Setări” aproape de fund. Se va deschide o fereastră: asigurați-vă că sunteți conectat la contul dvs. Google. Dacă nu, fă-o acum.

Apoi, faceți clic pe „Sincronizare” butonul chiar sub numele contului dvs. în partea de sus a acelei pagini de Setări. Destul de des, veți descoperi că vă sincronizați deja și este în regulă! Apasă pe „Sincronizați totul” butonul pentru a fi sigur că nu vei pierde nimic. Faceți clic pe săgeata butonului înapoi din partea de sus a paginii, în stânga numelui și fotografiei contului dvs. conectat. Toate setările tale sunt acum salvate!

Acum, să trecem la downgrade la o versiune mai veche de Chrome!

Cum să downgrade la Chrome

Înainte de a începe, verificați pentru a vedea ce versiune de Chrome utilizați. Pentru a face acest lucru, faceți clic din nou pe acele trei puncte, treceți mouse-ul peste „Ajutor,” si apoi alege „Despre Google Chrome.” Versiunea dvs. actuală este afișată chiar acolo, în partea de sus a paginii. Notează-l dacă nu ești sigur că poți să-ți amintești întregul șir de numere – ceea ce cei mai mulți dintre noi nu o vom face niciodată.

Accesați programele și aplicațiile computerului dvs. din meniul de setări și dezinstalați Chrome complet. Odată ce s-a terminat, mergeți la Pagina de lansare Chrome a FileHippo. Aproximativ 1/3 din drum în jos pe pagină, veți vedea o casetă în dreapta pe care scrie „Versiuni mai vechi.” În partea de jos a listei foarte scurte, faceți clic pe unde scrie „Vezi mai mult.”

Alegeți versiunea la care doriți să faceți downgrade. Majoritatea oamenilor vor alege cea mai recentă versiune anterioară celei pe care o foloseau și care a avut probleme. În cazul meu, în prezent rulez versiunea 77.0.3865.90, care este cea mai recentă versiune stabilă. Dacă ar fi să vreau să fac downgrade, aș alege ultima versiune de acum câteva luni: 75.0.3770.100.

După ce ați ales versiunea dvs., faceți clic pe linkul pentru aceasta. Se va deschide o nouă pagină pe FileHippo cu informații despre lansare. În dreapta sus, faceți clic pe verde „Descărcați această versiune” buton. Alegeți unde să salvați fișierul (de obicei pe desktop pentru a simplifica lucrurile) și apoi faceți dublu clic pentru a începe instalarea.

Odată ce versiunea „veche” de Chrome a fost instalată, veți dori să vă restaurați setările. Deschideți Chrome și faceți clic din nou pe acele trei puncte din partea dreaptă sus a ecranului. Alege „Setări” încă o dată și apoi „Conectează-te la Chrome.” Conectați-vă utilizând aceeași e-mail și parolă pe care le-ați folosit pentru a vă sincroniza informațiile anterior și până acum! Totul este restaurat.

După efectuarea acestor pași, este posibil să doriți să dezactivați actualizarea automată în Chrome pentru a împiedica browserul să se actualizeze automat din nou.

Navigare fericită!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.