Cum să eliminați sugestiile aplicației Siri pe iPhone și iPad

Cum să eliminați sugestiile aplicației Siri pe iPhone și iPad

Siri înseamnă bine atunci când sugerează aplicații de care crede că ai putea avea nevoie. Doar pentru că o caracteristică este considerată utilă, nu înseamnă neapărat că toată lumea vrea să o folosească. Acest lucru este foarte adevărat în ceea ce privește sugestiile aplicației Siri.

Dacă doriți să eliminați aceste sugestii de aplicații din orice motiv, știți că puteți. Aveți opțiunea fie de a dezactiva sugestiile de aplicații Siri pentru aplicații individuale pentru toate aplicațiile în totalitate. Pașii pentru ambele opțiuni sunt prietenoși pentru începători, așa că nu este nevoie să vă faceți griji că încercați să înțelegeți pașii complicati.


Cum să dezactivați complet aplicația Siri

Pentru a scăpa în sfârșit de sugestia aplicației Siri, va trebui să accesați Setări > Siri și Căutare. Dacă doriți să dezactivați doar sugestiile de aplicație Siri pentru o anumită aplicație, glisați în jos până când găsiți aplicația. Atingeți-l și comutați la opțiunea care spune Căutare, Sugestii și Comenzi rapide.


Cum să dezactivați sugestiile de aplicație Siri pentru toate aplicațiile

Uneori vrei liniște și liniște, iar asta înseamnă să scapi de toate notificările. Dacă nu doriți ca aplicațiile să apară ca sugestii Siri, va trebui să mergeți la Setări, iar dacă glisați puțin în jos, ar trebui să vedeți secțiunea Sugestii Siri. Dezactivați toate aceste opțiuni pentru ca toate sugestiile de aplicație să dispară.

Cum să eliminați sugestiile aplicației Siri pe iPhone și iPad


Cum să eliminați widgetul de sugestii Siri

Siri poate încerca, de asemenea, să introducă sugestii prin intermediul widget-ului din ecranul Vizualizare astăzi. Dacă doriți și să scăpați de acest lucru, accesați ecranul de pornire și glisați spre dreapta până când vedeți Vizualizarea astăzi.

Cum să eliminați sugestiile aplicației Siri pe iPhone și iPad

Lista cu cercul roșu în stânga sunt aplicații care vor apărea în Vizualizarea astăzi. Găsiți opțiunea care spune Siri App Suggestions și atingeți cercul roșu cu pictograma minus în el. Dacă nu vedeți opțiunea pe prima listă, căutați-o în lista de jos cu cercurile verzi în lateral. Sugestiile aplicației Siri ar putea fi deja dezactivate.


Concluzie

Sugestiile de aplicație Siri sunt acolo pentru a vă ajuta, dar uneori, singurul lucru pe care îl fac este să vă aglomereze ecranul. Este posibil să nu aveți nevoie de Siri pentru a sugera nimic, deoarece sunteți perfect capabil să găsiți aplicația de care aveți nevoie atunci când aveți nevoie de ea. Urmând acești pași, nu va trebui să vă ocupați de sugestiile aplicației Siri.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.