Cum să obțineți o probă gratuită Express VPN

Cum să obțineți o probă gratuită Express VPN

Testele gratuite sunt o modalitate excelentă de a testa un serviciu înainte de a vă angaja să plătiți pentru el. Le puteți folosi pentru a vedea dacă produsul va funcționa pentru dvs. și pentru a face ceea ce doriți. Din păcate, mulți furnizori de VPN nu oferă cu adevărat teste gratuite sau, dacă o fac, sunt foarte limitate. O combinație de limite de utilizare și un set limitat de caracteristici este obișnuită. Express VPN se află exact în această poziție, nu oferă niciun fel de nivel gratuit sau de probă.

Cu toate acestea, Express VPN oferă o garanție de rambursare a banilor „fără întrebări” de 30 de zile pentru toate pachetele lor. Cu această garanție, după ce ați plătit în avans, puteți utiliza întreaga platformă fără restricții sau limite timp de treizeci de zile înainte de a vă revendica banii înapoi, dacă nu sunteți mulțumit de serviciu. Acest lucru vă oferă mult timp pentru a testa toate funcțiile oferite, fără restricții, și pentru a lua o decizie mai informată dacă doriți să plătiți pentru serviciu.

Sfat: garanția de rambursare a banilor nu se aplică abonamentelor în aplicație efectuate prin Apple App Store. Trebuie să solicitați o rambursare prin App Store, unde rambursările sunt emise la discreția Asistență Apple.

The pagina de garanție a banilor înapoi pe site-ul lor detaliază oferta de 30 de zile ca fiind valabilă pentru exact 30 de zile, până la minut, din momentul în care plătiți pentru serviciu. Exemplul pe care ei îl oferă este „Dacă plasați o comandă la ora 8:00 pe 1 iulie, puteți contacta serviciul de asistență oricând înainte de ora 8:00 pe 31 iulie pentru a solicita o rambursare completă.”.

Suport VPN Express este disponibil prin chat live sau e-mail non-stop. Deși nu vă recomandăm să lăsați până în ultimul minut pentru a vă revendica rambursarea și pentru a vă anula abonamentul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.