Cum să operați Spotify în noul Garmin Venu

Cum să operați Spotify în noul Garmin Venu

Garmin a produs și furnizat una dintre cele mai bune tehnologii GPS portabile. Inovațiile lor recente în domeniul tracker-ului de activitate și al smartwatch-ului i-au pus în concurență directă cu dezvoltatori precum Apple și Fitbit. Nu numai că continuă să vină cu produse noi interesante pentru aviație, marine și activități sportive în aer liber, dar continuă să își îmbunătățească gama existentă.

Gama de ceasuri GPS Venu este plină de funcționalități utile. Deoarece ceasurile lor sunt cele mai populare printre persoanele preocupate de sănătate, abilitatea de a vă conecta cu contul dvs. Spotify este una dintre cele mai atractive caracteristici ale sale. Cine nu ar vrea să-și asculte playlisturile preferate în timp ce își antrenează mușchii? În acest articol, să aflăm cum ne putem conecta Venu la Spotify. Este foarte ușor, doar fiți atenți!

1. Primul lucru de care ai nevoie (pe lângă ceas și un cont Spotify – da!) este aplicația Garmin Connect. Ceasul tău trebuie să fie asociat cu smartphone-ul tău prin această aplicație. Se poate descărca gratuit atât pentru platformele Android, cât și pentru iOS.

2. Configurați o conexiune Wi-Fi pe ceas. Acest lucru se poate face din aplicația pe care tocmai ați descărcat-o sau din Garmin Express, o aplicație desktop. Rețineți că puteți adăuga maximum șapte rețele Wi-Fi pe dispozitiv.

3. Păstrați-vă ID-ul și parola Spotify la îndemână. Terminat? Bun. Ai tot ce este necesar pentru sarcina care urmează.

Configurarea Wi-Fi pe ceas

 1. Deschideți aplicația Garmin pe telefon
 2. Selectați platforma – iOS sau Android
 3. Selectați Dispozitive Garmin
 4. Selectați General
 5. Selectați Rețele Wi-Fi
 6. Selectați Adăugați o rețea. Aceasta va deschide lista de rețele.
 7. Selectați rețeaua la care doriți să vă conectați.
 8. Atingeți Conectare în fereastra pop-up.
 9. Atingeți OK.

Cum functioneazã?

 1. Venu este preîncărcat cu aplicația Spotify, așa că trebuie doar să schimbați ecranul pentru a ajunge la Widget Muzică.
 2. Țineți apăsat butonul din dreapta jos. (Notă: amplasarea butonului poate varia în funcție de modelul pe care îl aveți)
 3. Pasul 2 va afișa o listă de Furnizori de muzică. Venu vine preîncărcat și cu alte aplicații muzicale precum Deezer, așa că va trebui să selectați opțiunea Spotify.
 4. Acum, ceasul tău spune „Deschide Garmin Connect Mobile pe telefon pentru a te conecta la Spotify”
 5. Uită-te la smartphone-ul tău: există o fereastră care așteaptă acolo care spune „Spotify are nevoie să te conectezi”. În cazul în care sunteți deja conectat la contul Spotify de pe telefon, trebuie doar să apăsați „Conectați-vă”. În caz contrar, îți amintești că ți-am cerut să ții la îndemână detaliile contului tău Spotify? Acum este momentul să le folosiți.
 6. „Sunteți de acord” cu termenii așa cum vi se solicită după examinarea acestora.
 7. Ceasul tău este acum conectat!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.