Cum să optimizați serverul Discord pentru viteză

Cum să optimizați serverul Discord pentru viteză

Ai auzit vreodată de Skype? Dacă Skype vă permite să vorbiți și să discutați cu alții, Discord vă permite să faceți același lucru în timp ce jucați jocuri online în același timp. Funcționează pe mai multe platforme, inclusiv PC, smartphone-uri, chiar și browsere web (fără instalare).

Discord a fost alegerea numărul unu a jucătorilor de ceva timp până acum. Oferă chat-uri vocale cu latență redusă și flexibilitate pentru a gestiona cu ușurință adepții. În multe cazuri, streamerii preferă Discord față de fereastra de chat de bază a platformelor populare de streaming live precum Twitch.

Cu toate acestea, nu există o aplicație perfectă. La fel ca orice aplicație online, uneori, este posibil să întâmpinați probleme de conectare atunci când încercați să vă conectați la serverul de voce Discord. Poate fi cauzat de o problemă ISP, de dispozitiv sau de Discord în sine.

ISP-ul dvs. poate fi problema

Când vă confruntați cu o problemă de conexiune, este posibil să fiți victima a ceea ce se numește în mod obișnuit „accelerarea ISP”. Limitarea ISP-ului are loc atunci când ISP-ul dumneavoastră vă încetinește în mod deliberat traficul atunci când efectuați anumite activități online (de exemplu, descărcări de fișiere mari, fluxuri, torrente etc.). Ei fac acest lucru pentru a asigura o experiență medie și pozitivă pentru toți utilizatorii lor, având în vedere lățimea de bandă limitată pe care o au.

Există, de asemenea, problema rutării ISP ineficiente. ISP-ul dvs. nu va alege întotdeauna cea mai eficientă rută disponibilă. Vă pot pune pe ruta cu prioritate inferioară, în funcție de activitatea dvs. Ruta mai lungă înseamnă călătorie mai lungă.

VPN-ul potrivit vă poate ajuta să creșteți viteza conexiunii

Pentru a te asigura că asta nu ți se întâmplă, aveți nevoie de un VPN care să vă mărească viteza internetului. Având VPN-ul potrivit, nu numai că vă puteți proteja informațiile sensibile de hackeri, dar vă ascundeți literalmente traficul, astfel încât ISP-ul să nu vă poată vedea acțiunea. Dacă nu vă pot vedea, nu vă pot accelera viteza conexiunii, ceea ce înseamnă că veți experimenta viteze de internet crescute.

VPN-ul potrivit poate, de asemenea, să distrugă ineficiența ascunzând unde este traficul dvs. „de la și către”, astfel încât ISP-ul să nu vă trimită pe o rută „proasta”, ceea ce duce la o conexiune accelerată.

Fii atent totusi, majoritatea VPN-urilor vă pot reduce viteza de internet, dacă niciunul dintre cazurile de mai sus nu se aplică în cazul dvs. Nici să optați pentru un VPN gratuit nu este o alegere bună, deoarece supraaglomerarea și lipsa fondurilor pentru optimizarea serverelor vă pot reduce viteza conexiunii.

Nu trebuie să vă faceți griji totuși. Unii furnizori decenți de VPN oferă o procedură de garanție a banilor înapoi, astfel încât să puteți încerca serviciul lor înainte de a plăti integral. Deci, ce VPN să alegi? Iată o listă cu câteva VPN-uri care merită încercate.

1. ExpressVPN

La fel ca și numele său, Express VPN vă va oferi o viteză foarte decentă și stabilă, care este absolut necesară dacă doriți să împărtășiți mesaje între coechipierul dvs. într-o sesiune multiplayer masivă și haotică. Cu peste 160 de locații de server în întreaga lume, întârzierea sau întârzierea va fi cea mai mică îngrijorare.

ExpressVPN alocă, de asemenea, lățime de bandă nelimitată pentru utilizatorii săi, care poate conține până la cinci dispozitive simultan. Nu numai că ExpressVPN vă protejează de posibile scurgeri de date, dar vă accelerează și activitatea de flux sau descărcare.

Faceți clic aici pentru a încerca ExpressVPN cu o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile

2. NordVPN

nordvpn

Mulți oameni consideră NordVPN ca fiind cel mai bun VPN de pe piață pentru pachetul său complet. Nu numai că previne limitarea ISP-ului și rutarea ineficientă, NordVPN folosește în continuare o mulțime de protocoale de siguranță pentru a vă ține ascuns și protejat de orice hackeri și trișori.

Veți fi conectat la unul dintre cele 5700 de servere ale acestora, asigurând ocolirea blocării geografice pe Discord.

Faceți clic aici pentru a încerca NordVPN cu o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile

3. Accelerează

accelera

Dacă nu doriți să vă cheltuiți banii încă, Speedify este o alternativă excelentă. Speedify este un VPN mobil care vă va securiza datele online și vă va oferi un internet sigur și rapid prin combinarea mai multor conexiuni. Speedify funcționează cel mai bine pentru a preveni limitarea ISP-ului – veți putea folosi toată lățimea de bandă disponibilă fără ca ISP-ul să o restrângă.

La fel ca orice VPN, vă securizează conexiunea de date și ascunde adresele IP.

Faceți clic aici pentru a încerca Speedify gratuit

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.