Cum să porniți un Samsung Galaxy S10 în modul sigur

Cum să porniți un Samsung Galaxy S10 în modul sigur

Nu este nimic mai rău decât ca telefonul să nu răspundă imediat la fiecare capriciu. Există multe lucruri care pot încetini dispozitivele noastre sau le pot face să nu mai răspundă. Totuși, principalul lucru care va face acest lucru este o aplicație care nu funcționează corect. Dacă sunteți ca mine și aveți o mulțime de aplicații instalate, poate fi aproape imposibil să știți care dintre ele vă provoacă durere. Din păcate, răspunsul va fi să vă dezinstalați aplicațiile pe rând pentru a vedea care este vinovatul.

Punerea telefonului în modul sigur este cel mai bun mod de a face acest lucru. Modul sigur plasează telefonul într-un mod de diagnosticare – cu setările implicite din fabrică activate. Acest lucru vă permite să aflați rapid dacă o aplicație terță parte pe care ați descărcat-o din Magazinul Play face ca telefonul să înghețe sau să funcționeze la fel de lent ca melasa.

Puteți pune Samsung Galaxy S10 în modul sigur într-unul din două moduri.

Opțiunea 1

  1. Apăsați și țineți apăsat „Butonul de pornire” doar până când vezi „Oprire” apare opțiunea și renunțați la ea.
  2. Apoi, în loc să atingeți acea opțiune, apăsați și mențineți apăsat butonul „Oprire” selecție până la „Modul sigur” promptul este afișat pe ecran.
  3. Confirmați alegerea atingând cuvintele „Modul sigur”.
  4. Poate dura aproximativ o jumătate de minut pentru ca telefonul să se repornească în modul sigur.
  5. Rețineți că, pentru a ști că lucrați într-adevăr în modul sigur, veți vedea acele două cuvinte afișate acum în partea din stânga jos a ecranului.
  6. Începeți să dezactivați sau să dezinstalați aplicațiile de la terțe părți pe rând și apoi reporniți pentru a vedea dacă problema se rezolvă de la sine. Odată ce găsiți vinovatul, veți ști fie să căutați o versiune actualizată/remediată, fie să nu o reinstalați.

Opțiunea 2

  1. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să ții apăsat „Cheie de pornire” până la cuvânt Samsung apare pe ecran.
  2. În clipa în care apare logo-ul, eliberați Tasta de pornire și ține imediat apăsat Volum scăzut cheie.
  3. Ține asta Tasta de volum apăsat până când telefonul termină de repornit complet. În acest moment, veți vedea cuvintele „Modul sigur” în colțul din stânga jos al ecranului dispozitivului.

Acești pași v-au ajutat să vă rezolvați problema? Anunță-mă în secțiunea de comentarii.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.