Cum să programați un mesaj text pe orice dispozitiv Android

Cum să programați un mesaj text pe orice dispozitiv Android

A ști cum să programați un mesaj text pe orice dispozitiv Android este o informație utilă. Motivele pentru care ați putea dori să faceți acest lucru pot varia, dar vestea bună este că este posibil.

Există diverse aplicații Android gratuite pentru a trimite un mesaj text mai târziu, pe care le puteți încerca. Aceste aplicații gratuite vă vor oferi un lucru mai puțin de care să vă faceți griji, permițându-vă să vă programați mesajele text pentru când trebuie să le trimiteți.


Aplicația de mesagerie Samsung Stock

Dacă dețineți un dispozitiv Samsung, puteți utiliza aplicația de mesagerie stoc a telefonului. Creați-vă mesajul așa cum ați face de obicei și apăsați pe „Mai multbutonul ” din dreapta sus.

Atingeți butonul de programare, alegeți ziua și ora la care doriți să iasă mesajul. După ce ați apăsat pe butonul Terminat, ieșiți din mesajul dvs. și acesta va fi salvat ca schiță până când este gata de trimis.


Programator SMS

SMS Scheduler are o modalitate diferită, dar totuși simplă de a vă programa mesajele text. Atingeți semnul plus din partea de jos și completați informațiile necesare.

Pentru a programa mesajul text la o anumită oră, atingeți opțiunea oră. Alegeți-vă ora și când ați terminat atingeți butonul Pornit. După aceea, mesajul tău va apărea pe o listă care așteaptă să fie trimis.

Cum să programați un mesaj text pe orice dispozitiv Android

Puteți trimite același mesaj către mai mulți destinatari și puteți fie să adăugați persoana tastând informațiile acesteia, fie adăugând-o din persoanele de contact. Mesajele pot fi trimise imediat, la fiecare 5 minute, la fiecare 15 minute etc.

Aplicația oferă, de asemenea, un istoric al mesajelor text trimise, iar notificările din bara de stare sunt declanșate pentru mesajele trimise și rapoartele de livrare.

Descarca: Programator SMS (Liber)


Text mai târziu

Text Later este o altă aplicație căreia îi place să simplifice și lucrurile. De îndată ce deschideți aplicația, puteți vedea butonul pentru a vă programa mesajul text. După ce completați informațiile, atingeți butonul de trimitere din partea de sus pentru a finaliza.

Cum să programați un mesaj text pe orice dispozitiv Android

Al doilea buton de jos din pagina principală vă permite să vedeți toate mesajele text pe care le-ați configurat. Astfel, poți vedea dacă ai programat acel mesaj La mulți ani. Scopul aplicației este că trimiteți întotdeauna acel mesaj.

Descarca: Text mai târziu (Mai tarziu)


Scheme – Rețea programată

Dacă aveți nevoie doar de o aplicație pentru a programa mesaje text, atunci aplicațiile de mai sus sunt o alegere bună. Dar, dacă trebuie să programați și mesaje pe rețelele de socializare preferate, cum ar fi Facebook, Twitter sau Gmail, puteți face și asta.

Cum să programați un mesaj text pe orice dispozitiv Android

Evident, va trebui să vă conectați la contul dvs., astfel încât aplicația să poată publica postarea programată. Atingând butonul roz de trimitere, mesajul tău este programat automat.

Descarca: Scheme – Rețea de programare (Liber)


Programator SMS avansat

Chiar dacă designul aplicației arată ceva dintr-un film cu albine, asta nu înseamnă că nu poate face treaba. Vă oferă diverse formate de mesaje din care să alegeți. Deci, mesajul dvs. poate varia din când în când.

Cum să programați un mesaj text pe orice dispozitiv Android

Aplicația vă permite să adăugați cu ușurință un destinatar direct din agenda telefonică. De asemenea, primiți o notificare când cealaltă persoană primește mesajul, astfel încât să puteți fi liniștit că destinatarul a primit mesajul.

Descarca: Programator SMS avansat (Liber)


Răspuns automat + programator SMS

Este întotdeauna grozav când o aplicație poate face mai multe lucruri. Auto Responder + SMS Scheduler vă poate programa, evident, mesajele text, dar vă poate răspunde automat și la mesajele text. Puteți configura diverse moduri de a răspunde la mesajele dvs. și, de asemenea, puteți trimite mesaje text recurente.

Cum să programați un mesaj text pe orice dispozitiv Android

Are, de asemenea, un widget pe care îl puteți instala pe ecranul de pornire, astfel încât să puteți răspunde rapid la mesajele dvs. Puteți, de asemenea, să deveniți Pro și să vă bucurați de funcții precum fără reclame, setați alarma pentru încheierea stării, activarea/dezactivarea unei singure atingeri pentru widget și puteți seta o stare manuală.

Descarca: Răspuns automat (Liber)


Text puternic

Might Text ar putea fi cea mai populară aplicație de pe listă. Spre deosebire de celelalte aplicații din listă, Might Text vă permite să scrieți și să programați mesaje text de pe computer, precum și de pe telefon.

Configurarea este la fel de simplă ca și în cazul celorlalte aplicații și, de asemenea, puteți vizualiza istoricul mesajelor programate. De asemenea, puteți vedea fotografiile pe care le aveți pe telefon folosind computerul.

Alte caracteristici semnificative includ suport pentru Hangouts, Hello SMS, Easy SMS, GoSMS, aplicația SMS implicită pentru Android, Textra, Chomp SMS. Nu pot uita nici de backup și de caracteristica de sincronizare SMS.

Descarca: Text puternic (Liber)


Concluzie

Cu toate aceste opțiuni, nu ai multe opțiuni cu care să nu știi cu care să începi. Nu va trebui să vă faceți griji că ați uitat să trimiteți acel mesaj important. Ce aplicație crezi că ai putea încerca mai întâi? Lasă un comentariu și anunță-ne.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.