Cum să recuperați conținutul WhatsApp șters

Cum să recuperați conținutul WhatsApp șters

Ați șters vreodată ceva accidental pe WhatsApp? Cine nu a făcut-o, nu? Poate ai crezut că orice ai șters nu se va mai întoarce niciodată. Dar, dacă nu a trecut prea mult timp de când ai șters acea imagine (de exemplu), mai există speranță.

Următoarele metode ar trebui să vă ajute să recuperați conversația pe care ați șters-o în cele din urmă. Asigurați-vă că citiți cu atenție și verificați din nou dacă ați introdus totul corect, altfel nu va funcționa.

Cum să faceți backup pentru conținutul WhatsApp

Pentru a putea recupera conținutul WhatsApp pe care l-ați șters, ar trebui să aveți deja activată opțiunea de rezervă. Pentru a activa opțiunea de rezervă, accesați WhatsApp Setări > Chat-uri > Backup chat.

În Chat Backup, poți configura unde vrei să ajungă backup-urile WhatsApp. De asemenea, puteți configura cât de des doriți să aibă loc acele copii de siguranță. De exemplu, puteți configura copiile de rezervă pentru Numai când ating „Copia de rezervă”, zilnic, săptămânal sau lunar.

În partea de jos, puteți bifa și caseta care va face chiar și backup pentru videoclipuri. Chiar deasupra acestei opțiuni, puteți decide dacă doriți să faceți copii de rezervă numai prin WiFi sau Cellular.


Cum să restabiliți mesajele WhatsApp șterse

Puteți recupera mesajele șterse numai dacă le-ați șters după ce ați configurat procesul de backup. Doar dezinstalați aplicația mergând în sertarul de aplicații și trăgând pictograma aplicației la opțiunea de dezinstalare.

Cum să recuperați conținutul WhatsApp șters

Când instalați din nou aplicația, WhatsApp vă va cere să restaurați copia de rezervă, iar aceasta include toate mesajele pe care le-ați șters după ce ați configurat funcția de backup.


Recuperați mesajele WhatsApp mai vechi din stocarea locală (numai Android)

Dacă ați șters mesajul după ce a început procesul de backup, există încă o modalitate prin care îl puteți recupera. Deschideți Exploratorul de fișiere al dispozitivului dvs. Android și accesați WhatsApp > Baze de date. În baza de date, căutați fișierul numit msgstore.db.crytp12. Acesta este fișierul în care sunt salvate cele mai recente mesaje.

Cum să recuperați conținutul WhatsApp șters

Dacă căutați mesaje pentru o anumită dată, căutați fișierul numit msgstore-AAAA-LL-ZZ.1.db.crpt12. Y, M și D vor fi înlocuite cu o dată.

Pentru a vă primi mesajele înapoi, va trebui să redenumiți fișierele. De exemplu, fișierul numit msgstore.db.crytp12 va trebui schimbată în msgstore-latest.db.crytp12. Fișierul numit msgstore-AAAA-LL-ZZ.1.db.crypt12 trebuie schimbată în msgstore.db.crytp12. Pentru a schimba numele fișierului, apăsați lung pe fișier și apăsați strâns pe Mai multe în partea de sus. Apoi, selectați opțiunea de redenumire. După ce ați făcut acest lucru, va trebui să dezinstalați aplicația.

De asemenea, va trebui să ștergeți Backup-ul WhatsApp din Google Drive. Pentru a face acest lucru, accesați Backups din meniul glisant al aplicației și căutați fișierul WhatsApp. Atingeți cele trei puncte verticale și alegeți opțiunea de ștergere a copiei de rezervă.

Cum să recuperați conținutul WhatsApp șters

Aici reinstalați WhatsApp și, din nou, vă va cere să vă restaurați mesajele. Alegeți fișierul pe care tocmai l-ați modificat, care are x zile și nu cel mai recent.

După ce ați terminat, va trebui să schimbați numele fișierelor cu numele lor original. De exemplu, fișierul care este numit în prezent msgstore.db.crytp12 trebuie înlocuit înapoi la msgstore-AAAA-LL-ZZ-.1db.crypt12. Dosarul care este acum msgstore-latest-db-crytp12 ar trebui schimbat în msgstore.db.crytp12.


Concluzie

Cu toții suntem șters conținutul WhatsApp pe care l-am dorit mai târziu înapoi. Cu sfaturile menționate anterior, veți putea, în sfârșit, să le recuperați. Cât de mult ai regretat că ai șters ultimul mesaj? Împărtășește-ți experiența în comentarii.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.