Cum să resetați Amazon Fire TV Stick la setările din fabrică

Cum să resetați Amazon Fire TV Stick la setările din fabrică

La fel ca în cazul oricărui tip de tehnologie, poate veni o zi în care Amazon Fire TV Stick nu funcționează așa cum doriți. S-ar putea să ruleze încet, să înghețe sau chiar să nu lanseze aplicațiile așa cum ar trebui. Stick-ul nu vine cu mult spațiu de stocare intern și dacă nu utilizați un card SD extern pentru a încărca aplicații pe (nu este disponibil la modelele din prima generație), se va umple foarte repede. De fiecare dată când întâmpinați aceste tipuri de probleme, vă recomandăm să efectuați o resetare din fabrică pe Fire TV Stick.


Rețineți că a da o nouă viață dispozitivului dvs. Fire TV are un cost: va trebui să parcurgeți și să resetați totul așa cum ați făcut când dispozitivul era nou. Aceasta va include conectarea la Wi-Fi, adăugarea acreditărilor Amazon, încărcarea aplicațiilor și efectuarea din nou a oricăror personalizări suplimentare pe care le-ați făcut anterior. Deși știu că a face asta poate fi o durere totală în watoosie, uneori este doar necesar.

Dacă sunteți ca mine, nu vă veți aminti niciodată fiecare aplicație pe care ați încărcat-o pe dispozitiv. De fiecare dată când trebuie să resetați un telefon, o tabletă, un computer sau Fire TV Stick, fac fizic o listă cu fiecare aplicație pe care am instalat-o, împreună cu note cu privire la orice altceva de care aș putea avea nevoie pentru a mă readuce la configurația exactă pe care o aveam. anterior. Din fericire, nu va trebui să vă asigurați că ați făcut copii de rezervă pentru lucruri, cum ar fi fotografii și documente, așa cum ați face dacă acesta ar fi telefonul dvs. mobil.

Este de fapt un proces destul de nedureros și rapid de a reseta Amazon Fire TV Stick la setările sale originale din fabrică. Există două moduri de a realiza acest lucru: prin meniul Sistem sau prin utilizarea telecomenzii. Am să vă explic pe ambele.

Cum să resetați Amazon Fire TV Stick folosind meniul de sistem

  1. Navigați în meniul din stânga la „Setări” opțiune.
  2. Derulați la dreapta și alegeți „Sistem.”
  3. Derulați în jos meniul pop-out până ajungeți „Resetați la setările implicite din fabrică” și selectează-l.
  4. Dacă aveți setat un cod PIN pentru dispozitivul dvs., va trebui să îl introduceți acum când vi se solicită.
  5. Alege „Resetare” și permiteți repornirea sistemului.
  6. Acum veți trece complet prin configurare, ca și cum dispozitivul tocmai a fost conectat pentru prima dată.


Cum să resetați Amazon Fire TV Stick folosind telecomanda

Folosind telecomanda livrată cu Fire Stick, țineți apăsate ambele „Înapoi” butonul și „Dreapta” butonul împreună timp de aproximativ zece secunde. The „Resetare” va apărea ecranul și apoi veți continua să urmați pașii descriși mai sus.


Notă importantă cu privire la efectuarea unei resetări folosind codul PIN fără conexiune Wi-Fi

Dacă vă resetați dispozitivul Fire TV deoarece nu se va mai conecta la Wi-Fi dintr-un motiv oarecare și aveți configurat un cod PIN (control parental), veți NU să poată efectua resetarea. Acest lucru se datorează faptului că nu există o conexiune la internet pentru a verifica codul PIN pe care îl introduceți. Prin urmare, pentru a vă reseta Fire TV Stick, va trebui să-l duceți undeva unde să îl puteți conecta la o altă rețea sau să utilizați o mufă de cablu de rețea pentru a-l conecta direct la router.

De îndată ce Fire TV Stick s-a finalizat, puteți reîncărca toate aplicațiile preferate și puteți reveni la toate beneficiile sale.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.