Cum să resetați din fabrică iPhone 7

Cum să resetați din fabrică iPhone 7

Dacă au fost cauzate daune Apple iPhone 7 prin descărcarea de software neautorizat sau prin alte mijloace, o restabilire la setările originale din fabrică este o modalitate de a repara problemele. O restaurare completă va șterge toate datele de pe acesta, inclusiv toate imaginile, muzica, contactele și videoclipurile. Acest lucru se poate face cu ușurință de pe telefon sau folosind iTunes.

Amintiți-vă: acest lucru elimină TOT de pe telefon și îl resetează la setările din fabrică. Dacă sunteți sigur că doriți să continuați cu aceasta, urmați pașii simpli de mai jos. Dacă doriți doar să resetați un dispozitiv înghețat, țineți apăsat „Volume Down” și „Power” timp de 15 secunde. Ar trebui să-l repornească.

Resetare de pe dispozitiv

  1. Click pe „Setări” și apoi pe ”General.”
  2. Derulați până în partea de jos a General filă și faceți clic pe „Resetează.”
  3. Atingeți „Sterge tot continutul si setarile.”
  4. Introduceți parola (dacă ați setat una) și confirmați resetarea atingând „Ștergeți iPhone.”

Dispozitivul dvs. ar trebui să vă ofere o estimare a cât timp va dura acest proces. În funcție de câte aplicații aveți, poate dura de la câteva momente la o oră sau mai mult. În acest timp, dispozitivul este complet inoperabil. Odată terminat, telefonul tău va fi ca nou. Acesta este ceva ce ar trebui să faceți dacă vă dați sau vindeți telefonul altcuiva, deoarece vă șterge toate informațiile.


Resetați de pe iTunes

Este posibil să doriți să restaurați pur și simplu folosind o copie de rezervă a dispozitivului, astfel încât să vă puteți păstra setările, e-mailul și aplicațiile. Acest proces presupune încă câțiva pași, dar este încă destul de simplu.

  1. Conectați-vă iPhone-ul la computer cu cablul său și permiteți lansarea iTunes. Veți vedea un buton pentru telefonul dvs. sub „Dispozitive” în partea din stânga sus a ecranului. Acest lucru vă permite să știți că telefonul este conectat și recunoscut corect. Selectați butonul.
  2. Dacă iTunes este setat să se sincronizeze automat când dispozitivul este conectat, va începe să transfere date imediat. Acesta este un pas foarte important, astfel încât tot conținutul nou adăugat să fie salvat, inclusiv toate melodiile sau aplicațiile pe care le-ați achiziționat și fotografiile pe care le-ați salvat. Dacă iTunes nu începe automat să se sincronizeze, faceți acest lucru manual acum. Apasă pe „Sincronizarebutonul ” din colțul din dreapta jos al butonului ”rezumat” opțiune situată în panoul din stânga în iTunes.
  3. Odată ce sincronizarea s-a încheiat, întoarceți-vă la pagina de informații din iTunes. În mijlocul ferestrei principale, veți vedea două butoane. Faceți clic pe „Restabilibutonul ”. După ce ați făcut acest lucru, iTunes vă va avertiza că restabilirea iPhone-ului la setările din fabrică va șterge toate mediile și datele. Dacă ați sincronizat deja cu succes, faceți clic pe butonul „Restabili” din nou pentru a începe procesul.
  4. De îndată ce faceți clic pe „Restabili” a doua oară, iTunes va începe automat procesul. Veți vedea mai multe mesaje diferite pe ecran, unde iTunes vă spune lucruri – cum ar fi că extrage software-ul necesar pentru a vă restaura dispozitivul. Veți vedea lucruri precum un mesaj că este verificat și cu Apple. NU deconectați telefonul de la computer în timpul acestui proces.
  5. iTunes vă va spune când telefonul a terminat de restaurat, dar încă nu ați terminat! Trebuie să restabiliți setările și să sincronizați totul înapoi pe dispozitiv. Lăsați iPhone-ul să repornească singur după restaurare. Este posibil să vedeți apoi un mesaj care spune că trebuie să se activeze – așteptați doar un moment și apoi vă va spune că procesul s-a încheiat.
  6. Pe ecranul iTunes, veți vedea două opțiuni: „Configurați ca un iPhone nou” sau ”Restaurare dintr-o copie de rezervă„. Dacă doriți să vă restabiliți setările, e-mailul, contactele și alte informații, veți alege desigur „Restaurare dintr-o copie de rezervă” opțiune. Selectați numele iPhone-ului dvs. din meniul derulant din partea dreaptă a ecranului. După ce faceți clic pe butonul, iTunes va restabili toate setările și fișierele pe care le-ați făcut copii de rezervă mai devreme în acest proces. Probabil că va dura câteva minute – asigurați-vă că nu deconectați telefonul în acest timp. De îndată ce totul este restaurat pe iPhone, acesta se va reporni din nou. Dacă iTunes nu este setat să se sincronizeze automat, vă rugăm să faceți acest lucru din nou acum manual. Acest pas este critic: este atunci când toate fișierele, aplicațiile, muzica și altele vor fi transferate înapoi pe iPhone.

Voila! iPhone-ul dvs. 7 este acum restabilit la setările inițiale din fabrică și toate datele dvs. au fost sincronizate înapoi cu telefonul. Puteți deconecta telefonul de la computer și îl puteți folosi acum!

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.