Cum să resetați setările iPhone și iPad

Cum să resetați setările iPhone și iPad

Apple iPhone și iPad iOS fac o treabă bună oferind utilizatorilor o mulțime de opțiuni de resetare. De obicei, o resetare este un fel de lucru „totul sau nimic”. Cu iPhone și iPad, totuși, puteți reseta lucruri individuale, cum ar fi dicționarul tastaturii sau doar setările pe care le-ați schimbat în timpul deținerii dispozitivului. Iată cum puteți reseta setările dacă întâmpinați probleme cu dispozitivul.

Resetează toate setările

  • Deschis „Setări” > “General” > “Resetează” și atingeți ”Resetează toate setările„.

Toate preferințele și setările dvs. sunt resetate. Datele, cum ar fi lista de contacte și media, cum ar fi melodiile și videoclipurile, nu sunt șterse.


Sterge tot continutul si setarile

  • Deschis „Setări” > “General” > “Resetează” și atingeți ”Sterge tot continutul si setarile„.

Toate datele și media dvs. sunt șterse. Trebuie să sincronizați dispozitivul cu computerul pentru a restaura contacte, melodii, videoclipuri și alte date și conținut media.


Reset Keyboard Dictionary

  • Deschis „Setări” > “General” > “Resetează” și atingeți ”Reset Keyboard Dictionary„.

Adăugați cuvinte în dicționarul tastaturii respingând cuvintele sugerate de iPhone sau iPad în timp ce introduceți text. Atingeți un cuvânt sugerat pentru a-l respinge și adăugați cuvântul dvs. în dicționarul de la tastatură. Resetarea dicționarului tastaturii șterge toate cuvintele pe care le-ați adăugat.


Resetați setările de rețea

  • Deschis „Setări” > “General” > “Resetează” și atingeți ”Resetați setările de rețea„.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.