Cum să resetați tare și soft Asus Transformer Pad

Efectuați o resetare soft sau hard pe tableta dvs. Android Asus Transformer Pad dacă aceasta nu funcționează corect. Iată cum.

Resetare soft

Ați dori să resetați soft dispozitivul în cazul în care acesta a fost înghețat sau nu răspunde. Pentru a face acest lucru, țineți apăsat butonul Putere butonul de pe dispozitiv timp de aproximativ 10 secunde până când dispozitivul se oprește.


Hard Reset

O resetare completă (cunoscut și ca resetare din fabrică) va șterge toate datele și setările din memoria dispozitivului și le va reveni la setările implicite din fabrică. Puteți efectua resetarea completă a Asus Transformer Pad utilizând meniurile sistemului de operare Android sau butoanele hardware.

Metoda 1

 1. Opriți Eee Pad.
 2. Apăsați și mențineți apăsat butonul „Volum scăzut” din partea stângă a dispozitivului, apoi apăsați și mențineți apăsat butonul “Puterebutonul ”.
 3. Continuați să țineți apăsate ambele butoane până când apare un ecran verde Android.
 4. Utilizați butoanele de volum pentru a comuta setarea la „MOD DE RECUPERARE„. Apasă pe „Putere” pentru a efectua selecția.
 5. Un ecran care spune „Nicio comandă” ar trebui să apară. Apăsați lung pe ambele „Creșterea volumului” și „Putere” pentru aproximativ 2 secunde. Dacă ați procedat corect, ar trebui să apară un nou meniu.
 6. Asus Transformer Pad va finaliza procesul de resetare hard și va reporni într-o stare implicită din fabrică.
 7. Utilizați butoanele de volum pentru a comuta setarea la „șterge datele / setările din fabrică„. Apasă pe „Putere” pentru a efectua selecția.
 8. Utilizați butoanele de volum pentru a comuta setarea la „Da, sterge toate datele utilizatorului„. Apasă pe „Putere” pentru a efectua selecția.

Resetarea completă va începe. Când ați terminat, vi se va solicita să reporniți.

Metoda 2

 1. Deschide „Setări” aplicație.
 2. Selectați „Backup și resetare„.
 3. Alegeți „Resetarea datelor din fabrică„.
 4. Selectați „Resetarea datelor din fabrică„.

.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.